Yok artık. Bu saatte. :eek::icon13:
Printable View
Bolu dagında kaza var. İlk parti 5 araç zincirleme. İkinci parti 4 araç zincirleme. Maddi hasarlı ikisi de. Plus, Deli gibi sis. 170 ten 0 km ye frenleme testi de yapmış oldum :)
Bana sorarsan saatler sürdü :D
http://t.co/dxowhieC takla atmış. ölümlü kaza konusunda emin değilim.
Acibadem caddesi su an icin gayet akici yavas yavas trafik basliyor
allah yardımcıları olsun ıstanbul ankara izmir buyuksehırler iptal durumda trafik
Dönüş yolunu düşündüğüm için otobüsle geldim Samsuna. Dönmeden bi gün önce uykusuz kalıp otobüste kesintisiz uyku ile yolculuk paha biçilemez:)
sadece trafik olsa bugun merkeze inerken 50mtlik altgeçidi 10dk da aldım çarşı pazar mahşer alanı gibi:D
Miras dusmani misin ? umarim ailenden hicbirsey almazsin allah uzun omur versin o ayrida masallah.allah sana daha cok versin.,is kendi isin olup ailenle calisinca ztn bir.maas vs olayi olmuyo..ben bunlari sana niye acikliyosam :Dyada soyle soyliyim kompleksim yok babaparasi yiorum diye,calisip baska yerde gol4e binicegime ,aileme yardimci olup istedigim arabaya(onlarin uygun gordugu) biniyorum.
Any question?
Selamlar.
ulen akşam erenköye gittim sonra mecidiyeköye geldim yollarda arabayı bırak insan görmedim :D
dün gecede üsküdarda 2 ayrı yerde 40ar dakika kontak kapattım :D
Dun trafikten korktum halicte indim metrobuse bindm ole anadoluya gectim tv izledim iikininmisim:)
Şu baba parası muhabbettide amma uzadı ya, uzatmayın bu kadar birbirinize kinaye yaptıgınıza değmez bayram bayram. Herkesin görüşü farklı tabi , helal haram olayı çok ayrı kavramlar.
Az önce bankamatiklerle işim vardı o yüzden en yakın avm ye gittim aman yarabbi... Aracı parketmek için kaç saat yer kovaladık millet resmen çevreyoluna bırakmış araçlarını. Tıklım tepiş bayada bankamatik kuyruğu bekledim. Maşallah dedikleri var herkesi teğet geçmiş :) İleride içinden geçmesinde :) :)
Türk milleti olarak işimizi son dakikaya bırakmakta üstümüze yoktur ... avm'deki kalabalık için söyledim yanlış anlaşılmasın