twitter'dan muratkazanasmaz'i takip ediyorum gun icinde, baya yararli oluyor trafik durumlari hakkinda an be an bilgi veriyor
Printable View
twitter'dan muratkazanasmaz'i takip ediyorum gun icinde, baya yararli oluyor trafik durumlari hakkinda an be an bilgi veriyor
11.30-1 arası yetişilebilir ne kadar trafik olursa olsun. kaldı ki anadolu yakasında emniyet şeridi kullandığım tek yol 2. köprü yolu, onun dışında istesemde yok. trafik şans işi, ibb ye bakıyorum kıpkırmızı bakıyorum yola boş. onun için erken gidip 1 saat arabada boş boş oturduğumda biliyorum. anadolu yakasında emniyet şeridi kullanıcak yer dediğim gibi sadece ve sadece 2. köprü yolu
Gebzedeyim 10 la gidiyor trafik otobanda. Köprü trafiğinden farkı yok. Gitmeyin bir yere
Bolu dagında kaza var. İlk parti 5 araç zincirleme. İkinci parti 4 araç zincirleme. Maddi hasarlı ikisi de. Plus, Deli gibi sis. 170 ten 0 km ye frenleme testi de yapmış oldum :)
Bana sorarsan saatler sürdü :D
http://t.co/dxowhieC takla atmış. ölümlü kaza konusunda emin değilim.
Acibadem caddesi su an icin gayet akici yavas yavas trafik basliyor
allah yardımcıları olsun ıstanbul ankara izmir buyuksehırler iptal durumda trafik
Dönüş yolunu düşündüğüm için otobüsle geldim Samsuna. Dönmeden bi gün önce uykusuz kalıp otobüste kesintisiz uyku ile yolculuk paha biçilemez:)
sadece trafik olsa bugun merkeze inerken 50mtlik altgeçidi 10dk da aldım çarşı pazar mahşer alanı gibi:D
Miras dusmani misin ? umarim ailenden hicbirsey almazsin allah uzun omur versin o ayrida masallah.allah sana daha cok versin.,is kendi isin olup ailenle calisinca ztn bir.maas vs olayi olmuyo..ben bunlari sana niye acikliyosam :Dyada soyle soyliyim kompleksim yok babaparasi yiorum diye,calisip baska yerde gol4e binicegime ,aileme yardimci olup istedigim arabaya(onlarin uygun gordugu) biniyorum.
Any question?
Selamlar.
ulen akşam erenköye gittim sonra mecidiyeköye geldim yollarda arabayı bırak insan görmedim :D
dün gecede üsküdarda 2 ayrı yerde 40ar dakika kontak kapattım :D
Dun trafikten korktum halicte indim metrobuse bindm ole anadoluya gectim tv izledim iikininmisim:)