|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
Bir arkadaşımız aşağıda ilanı olan S3'ü almayı düşünüyor. Bu araç hakkında kesin bir bilgiye sahip olan var mı?
Audi S Serisi S3 2008 Model 55.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58491186 yorumlar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar. __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
fiyat iyi ama bana kalırsa bu seviye bir araç için Km biraz fazla gibi yani sonuçta sizde satarken 100bin km civarı olabilir... Bilgim yok lakın sadece yorumumu belirtmek istedim teşekkürler
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
güncel arkadaslar
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
düşük kmde cupra olmazmı btu yada bth olması lazım kırmızı,hem 2 ceker biraz daha az yakar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
fiyatı 2008 modele göre ciddi düşük,
"hıcbır cıddı kazaya karısmamıstır" ben bu cümleden kazasının, yada kazalarının olduğunu çıkarttım, bakıp - baktırmak lazım
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
Bu arada arabanın hasar kayıtları var ama nedir ne değildir bilmiyorlar. __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
kaçar liralık kazalar?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
hasar kaydı için mesajı ben çekmediğim için bilmiyorum.
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Bi tane siyah, altından sağlam bir kaza geçirdiği belli olan vardı, fiyatı hesaplıydı, bu olabilir.. Onda da benzer malzemeler vardı diye hatırlıyorum.
Günahını almayayım, bu olmayadabilir
__________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Z4 M , Polo GTI
|
Aracin simdiki sahibinden onceki sahibini taniyodum
Benim Cupra mi sattigim kisinin en yakin arkadasiydi 60 kusur bin liraya aldigini soylemisti Ufak bi kazasindan da bahsetmisti yanlis hatirlamiyosam |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
gecmisi hakkinda bilgi veririm kursat abi persembe gunu
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
kazasızını, sorunsuzunu babası oğluna bu fiyata vermez. 2001 temizleri 38-40 bin iken 2008 full s3 için fiyat fazlasıyla uygun..
ve suan ıcın 0 masraf ve hiçbir sorunu bulunmamaktadır.. gibi bir cümlesi var, direk kıllandırıcı. ama şöyle bir şey de var, sonucta fiyat uygun alınacak, fiyat uygun satılacak.. belki de 70.000 tl lik s3 den daha az zarar ettirecek. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: GT-R(Mk3),S600TT,Toureg TDI,Polo GTI,Land Cruiser VX100,Isuzu D-Max 3.0
|
Km si ve kazasi sorun...
İyice baktirilir ve km si dert degilse 52 civarina alinir a dikkatli ol... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Ömer, perşembe günü bilgilendirirsen sevinirim. Herkese yorumlarını esirgemediği için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Coopers
|
Utku bilir bu s3 olmadi can kesin bilir
__________________________________ Bize Her Yer Trabzon |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: audi
|
Araba arkadasimin kullanmisligimda vardir...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: '98 Renault Express
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Fiesta Sport MK5
|
bahsettiğin benim arkadaşımdaydı, pert kaydı var zaten, stilauto 5 kol jantlıydı..altından sağlam kazası vardı ama gerçekten çok güzel toplattı..bu ilandaki o değil, o biraz daha koyu fümeydi..
__________________________________ Zihin fukara olursa, fikir ukala olur.. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: X5
|
yanıltıcı olmak istemem ama bu araba antalyaya gelmişti bi futbolcunun eski arabası burda satışı için biraz uğraştılar bi galeriye 48 liraya kalmıştı. komple boyalı ve boyası pek iyi durumda değil. tel örgüden falan geçmiş bi araba. kaporta olarak biraz yorgun güç olarakta 310hp mümkün değil bende full stock 2008 s3 vardı ozaman ikisinide kullandım bi fark hissedememiştim ama evet chip ve egzoz vardı. şöyle düşünüp tartmak lazım 55 liraya daha iyi bi araba alamazsın bence gayet başarılı bi araba s3 özellikle bu kasa. kazasızlarıda pahalı zaten ki ben 85 liraya sattım.
__________________________________ şaftsız arabaların üretimi yasaklansın |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |