aslında ankarya 4 günlügüne gelmiştim o aralar olsa süper olurdurgecen geldigimde o kadar cok özlemişimki arabamı 1 ayda
daha 29gün var tekrar arabamı görmeye
![]()
aslında ankarya 4 günlügüne gelmiştim o aralar olsa süper olurdurgecen geldigimde o kadar cok özlemişimki arabamı 1 ayda
daha 29gün var tekrar arabamı görmeye
![]()
bu pazar olsun bence,,,,,havada açık görünüyo foto bile çekebiliriz,,,öğleden sonra buluşulursa tabi uygunsa herkese.............
evet arkadaşlar kimseden ses çıkmadı.... tarih dediniz pazar öğleden sonra dedik kimseye uymadı sanırım..............
pazar bence de olur.. hawa da güzel.. yarın gelebilicek olanlar yazsın da belli olsun artık tarih
tamam o zaman arkadaşlar saat 15.00 da ümitköy seyir cafe uygunmudur herkese ,,,önceki buluşmalar genelde orda olduğundan adeti bozmayalım dedim![]()
walla görkem, ben we kaan geliriz.. hadi bi de sen war etti 3.. bakalım nolucak, yarına kadar kimler gelicek kimler gelmicek kesin yazsınlar da haftaya da erteliyebiliriz kimse olmazsa napalım![]()
konuyu kacırmısım bu aralar pek giremiyorum netede...bende gelirim eger olmadıysa![]()
Fuck The System !!!
walla ben sabah da baktım kimseden ses çıkmayınca gitmedik kaanla.. olmadı yani erdem bu hafta..
haftaya cuma falan yapalım olmadı ne dersiniz. pazar günü kimsenin bişey yapası olmuyo heralde![]()
ya bide araba denesek bulussak atraksiyon olsa
artik hic olmuyor biraz hareket olsun![]()