Kayıt ol

Eski 06-11-2011, 10:16   #1

legion90 - ait Avatar

Otomobil: Pro_Ceed ConceptSR

legion90 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Question In-dash Seçimi Hk. ?

Öncelikle konuyu yanış yere açtıysam özür diliyorum. Arkadaşlar aracıma uygun double din bulunmadığı için In-dash almaya karar verdim. Pıoneer bu konularda uzman ama özellik olarak hiçbirşey yok. Ne biliyim çoğu modellerine bluetooth , navigasyon , tv hatta usb si yok. Bunun için bende diğer markalara baktım. Kafamda Navitech ile Necvox var. Necvox'ta navigasyon da var. Linklerini attım. Bunlar neyin nesidir? İyi midir? Kullananlar memnunmuş yorumlardan. Hangisini tavsiye edersiniz? 500-600 civarı limitim var. Başka modeller de önerebilirsiniz. Ama olmazsa olmaz TV-Bluetooth-USB-SD olacak. Özellikle belirttim. Şimdiden teşekkürler.
Necvox
TÜM ARAÇLARA UYUMLU IN-DASH DVD NAVİGASYON BLUETOOTH TELEFON TV - Necvox Araç Multimedya ve Araç Multimedya Sistemleri sahibinden.com'da - 60307738

Navitech
NAVITECH DTV-7500 INDASH OTO TEYP MOTORIZE EKRAN MULTIMEDYA - Navitech Araç Multimedya ve Araç Multimedya Sistemleri sahibinden.com'da - 60445565
legion90 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-11-2011, 10:20   #2

som306 - ait Avatar

Otomobil: FF

som306 - MSN üzerinden Mesaj gönder
500 600 limitin varsa zaten pionnerlere bakma.Heleki o paraya çok boş modelleri oluyor.
Pionnerin usp bluetooth filan istiyosan 1.200 filan gözden çıkarman lazım(sıfır).navitech güzeldir o fiyata alınacak en mantıklı indash bence.kullanan arkadaşım vardı gayette güzeldi.

GTI-6
som306 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-11-2011, 10:58   #3

legion90 - ait Avatar

Otomobil: Pro_Ceed ConceptSR

legion90 - MSN üzerinden Mesaj gönder
som306´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
500 600 limitin varsa zaten pionnerlere bakma.Heleki o paraya çok boş modelleri oluyor.
Pionnerin usp bluetooth filan istiyosan 1.200 filan gözden çıkarman lazım(sıfır).navitech güzeldir o fiyata alınacak en mantıklı indash bence.kullanan arkadaşım vardı gayette güzeldi.
1200-1300 lira yüksek rakam ya. Olsada vermem yani. 500-600 liraya Necvox ile Navitech i güzel gördüm. Yoksa sunny , goldmaster vs var. Ama bunlardan iyi olamaz tahminim.
legion90 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 13:11 ::::