|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
evet arkadaşlar navigasyon almayı düşünüyorum
navigasyon dışında istediğim özellikler tv bluetooth video,film muzik v.s oynatması 5 inç ömür boyu güncelleme tavsiyeleriniz nelerdir ? bugun eniştemin piranha marka navigasyon cihazını kurcaladım teknosadan 240 a alms sevdm ama tv yoktu bana tvsiz alma dedi bi yerden sonra sıkılıyosun ve yolları ögreniyorsun dedi haklıda tavsiyeleri bekliyorum fiyat/marka/özellik/şar süresi şeklinde yazarsanız sevinirim saygılar rıdvan Son Düzenleyen coderz; 06-11-2011 22:01. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
fikrin değişir tv'siz alacak olursan navitech Qx-B512 primo tavsiye ederim. kullanıyorum gayet memnunum bluetooth - video - mp3 - ömür boyu ücretsiz güncelleme en önemlisi bence
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
270 e almıştım ben güncelleme internet sitesinden yapılıyor ufak bi yazılım yüklüyosun pc ye cihazı bağlayıp girince yazılımı kontrol ediiyo daha güncel bi harita varsa hemen yükleyebiliyosunn ücretsizz
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
pirana hakkında bilginiz varmı?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bende alırken çok kafam karışmıştı çeşitli sitelerde yorumları tavsiyeleri okudum hepsiburada.com daki yorumları okudum navitech e karar vermiştim. yorumları görmek amaçlı hepsiburada.com a bi göz at istersen
http://www.hepsiburada.com/liste/nav...egoryId=257643 __________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Artık Tabanway :)
|
Tw olacak diyorsanız seceneklerınız daralıyor biraz pirhana navking navitech olacak
pirhana ve navitech başarsoft yazılımını verır navking ise tomtom ile aynı olan tele atlas yazılımını verir Navkingin en güzel ozelligi Serbest metin özelliği atıyorum ki bir yere gideceksiniz adresin tamamını degilde belli başlı kelımelerle gidebiliyorsunuz özellikle buyuk sehırler cok iddali bir marka diger markalara gelince istanbul olarak teleatlas kadar iyi degil fakat buyuk sehırler dısındakı mekanlarda cok ıyı bır yazılıma sahıp basarsoft. Arama motorundakı sıkıntı butun adresı gırmenız gerekıyor. onun dısında video oynatmasıydı mp3 calması tw si hepsi aynı yazılımda karar vermelısınız Yazılım teleatlasta 3 ayda bir guncellenır başarsoftta 6 ay ıla 1 yıl arasında degişir __________________________________ Emrah Turan İstanbul Sefaköy. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
bu cama asılanlarda tv oluyormu??
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
tvli ile tv siz arasında 100 tl gibi rakam oynaması var
tv de kaç kanal çekiyor bana mesela başlıca kanallar olsa yeter kanal d , atv ,show, trt yeter yani |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Artık Tabanway :)
|
Karasal yayınları cekiyorlar hafta sonu taxim saturnde twli model 279 liraya ınıyor heryerde 350 küsürlerde navking kampanyası oluyor.
__________________________________ Emrah Turan İstanbul Sefaköy. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
suan turkıyede garmın harıcı hıcbırınde yuzde yuz olarak arama ve yol tarıfı basarısı saglayamazsınız. navkıng kesınlıkle almayın yol tarıfı yanlıs adres bulamama sorunu hat safhada. navıtechlerde guncelleme sınırsız densede navıextras sıtesınden guncelleme yaparken cıhazı bulamazsınız sorun yasarsınız helekı 512 prımo odelınde cıhazda donma yasar delı olursunuz,navıgasyonlardakı tv ozellıgı sabıt ve cok ıyı ceken bı yerde durmadıgınız surece kesınlıkle verım alamazsınız.amac navıgasyon kullanmaksa garmınden baskası yalan
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
kullanıcı olarak yorum yapılır satıcı olarak bende yorum yapayım ılk basta sana soylemem gereken sey bu tarz ozellıkler cıhazı yorar boyle bır sey ıcın mutimedia alman lazım..
ben genelde ne pıranha ne navkıng ne oblio ne vs gibi cihazlar onerıyorum sana sunacagım ıkı marka var garmın ve tomtom garmınde omur boyu guncelleme mevcut tomtomda ıse 2 yıl toplam (8) kez guncelleme yaparsın sonrakı yıllarda cokta fazla bır ucret olmayan 15 20 dolar ucret odersın ama kendı harıta sıstemını kullanan tomtom musterıyı uzmez garmınde aynı sekılde dunyanın en pahalı yatlarında garmın vardır denızcılık ve harıta sektorunun en oncu ısmıdır tv ozellıgı olması pek bır seyı degıstırmez cunku ızleyemessın muzık dınlemek ıstersen teyp ne ıse yarayacak bluetooth olması avantaj senı trafık cezasından kurtarır ama dıger ozellıkler bence gereksız ama ıllakı olsun dersen garmın 745 modelını alabılırsın onun dısında garmınden yıne 1410 veya 1310 modellerı ısını cok fazla gorecektır tomtomdada 120 veya 125 modellerını tavsıye ederım en cok satılan modeller bunlar ... |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: AL 4106...TL535 gti ford mondeo Chia.
|
eyvallah eserım
gel sanada satalım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
tomtom xl kullaniyorum, sadece navi özelligi var, bana kalirsa baska extra bi özellige de gerek yok, işimi rahatlikla goruyor, tavsiye ederim...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |