Abi ebay'dan hiç alışveriş yapmadım ,US $7.45 gayet uygun bir rakam,türkiyeye kargosuyla vs.. geliş fiyatı tam olarak ne olur ?İnşallah kendimiz becerebiliriz ,kaç zamanda geliyor peki ?
Printable View
Abi ebay'dan hiç alışveriş yapmadım ,US $7.45 gayet uygun bir rakam,türkiyeye kargosuyla vs.. geliş fiyatı tam olarak ne olur ?İnşallah kendimiz becerebiliriz ,kaç zamanda geliyor peki ?
150 lira kasası arkadaşım değişti 3-4 ay oldu
kendın degıstırmeye calısma zarar verırsın makıneye sanıldıgı gıbı kolay deıl emın ol. suan max 100 lıraya o ısı cozersın orjınal malzeme ıle rıskıne degmez
önce servisle görüş kafana yatarsa oraya yaptırısın, gönderdiğim linktei eleman TR'ye göndermiyor maalesef hiç dikkat etmemişim :o Eğer servisteki rakam sana uymazsa ebayden hallederiz merak etme
Hepinize teşekkür ederim ilgilendiginiz için,maximum 50-100 tl arası bir fiyata halledebilirim valla kendim söküp takamam becerebilecegimi hiç sanmıyorum
walla adamların yalancısıyım oem dediler arkadaşımda oemleri internetten tam yarı fiyatına alıyo işte uğraşmak istemeyen ordan alır diye dedim ewet on cam ekranla beraber oşekilde fiyat verdi adam ama bi bnm expere cam bulamadım :S bilen warsa yardım etsin ltf exper easypad
servis fiyatını internetten oğrend,m cam dokunmatik ve lcd beraber takılolarmış teknik servis evlere şenlikmiş ve 350 kusur para istiolarmış kendimiz ne şekilde getirebiliriz yada onlara gelişi nekadar vs yardımcı olursa çok sevinirim tşk ...
5800 camı gıttı benımde cızgı oldu ekran nasıl yaptrabılırım
bızım arkadaş bıyere sormus onunkıde kırık camı yanlış olmasın ya 100-150 dedı yada 200-250 lıra dedı ama sanırsam 250 tl cıvarıydı ekran değil sadece camı
zamanında 3g ilk çıktığında bu cam kırma tecrubesini yaşayanlardanım
3g de ekran ile cam ayrı olduğu için
camı değiştirmek çok basit ebayda yedek parça var al değiştir derim
eğer dışarda değiştiriceksende en fazla hakkı 100tl dir :D
bu arada forumdan cumhur ile irtibata geç kesin çozer sorununu :icon_tup:
Ben telefon işiyle ugrasıyorum kardesım maksimum tutacagı 150 TL olur komple kapak ön cam dahil muhtemelen daha fazla tutmaz allahtan 4 deyil :D sıkıntı etme bahanen olur temiz bi telefon kullanırsın kapagı degısınce :)
Türkiye Apple Yetkili Servis'i fiyat ne ister bilemem ama en güvenilir yerdir ;)
Girişim Servis | Apple Uzmanlık Merkezi | iPod, iPad & iPhone Uzmanlık Merkezi > 0 212 227 95 59
yav uğraşmayın siz bozarsınız :hehe:
kelepir aypon alınır :D
muştu abi sen de tam mezarcısın sana aypon satılmaz :D: D
valla dediginize göre büyük bir sorun degil ama,görüntüsü içler acısı insanın içi acıyor :(
İzmirdeki cihazlari ben alabilirim, ayrica urasma yaptirmakla eski telefon. Yeni
iyidir yenidir :D aypon 4 S vs ihtiyaci olan varsa ayarlariz yani :D
Teknoloji karsisinda zenci kardesiniz sizi magdur olmaktan kurtarir :hehe:
Edit- mustu sana kakalamaya calistigim cihazi 200e kitledim ustune 20ekleyip saglamini aldim :D
Sendeki bozuk cihazlari alabilirim iyi para ediyo :D
50tl sadece cam takıyolar, komple dokunmatiği ve kenarlarındaki silikon lastiğiyle birlikte de 100tl
bende wifi az cekıyor hiç yaptıran oldumu daha önce