bu plakalı aracı tanıyan var mı? 200sx kendisi sanırm. bizim sitede hatta şuan arabamın yanında park halinde. aradım ama bulamadım forumlarda. hem tanışmış olurm hem de 200sx incelemiş olurm =)
bu plakalı aracı tanıyan var mı? 200sx kendisi sanırm. bizim sitede hatta şuan arabamın yanında park halinde. aradım ama bulamadım forumlarda. hem tanışmış olurm hem de 200sx incelemiş olurm =)
numaranı yaz giderken arasın seni in kapı önüne![]()
bu sitenin bu huyunu çok seviyorum bir araç yada kişi soruluyor iki saat içinde çözümü geliyor alttan bakıyorum ertan geldi
Herkesin bayramı mübarek Olsun araç benim Tanisiriz kardesim ben diyodum zaten bizim siteden buraya uye kesin wardir diyeama ben çalışıyorum su anda anca bayramdan sonra numaranızı verin olmadı geldigimde arayım sizi
[QUOTE=Frid;2751561]bugün bayram araç sahibinin yürek yeme ihtimali çok yüksek[/QUOTE
doğru söylüyorsun bunu dikkate almak lazım süper)
İnş cnm yaa !!!
Faruk abi bu arada afiyet olsun mesajı almisindir![]()
peki AK 984 plakalı 200 sx kimin? sonundaki rakamdan emin değilim, istinyepark'ta sık görüyorum ve rengi ancak bu kadar güzel olabilirdi, maşallah...
vallahi arada tur atıyorum boyle siteye uye olabilicek potansiyel de araç var mı diye. stock halde kullananları anlayamam zaten de onun dışında bi tane e90 var m paket. ama onu da kullanan sarışın bi teyzemiz. onunda ihtimali kalmadı gibi =)
bi konuda Ispartakule Efes Evlerinde Oturan var mı? diye mi acsak?![]()
![]()
![]()
I love techturkey![]()
feysbuk gibim maşallah :C
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)