|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: NoN
|
Arkadaşımdan ıphone4 almak istiyorumda kendileri 3-4 tane kontratlı aldılar şirket için ancak garanti belgesini kaybetmiş sadece kontrat kağıtları vs. duruyor herhangi bir arıza olursa telefon imei numarasıyla garantiden yaptırılabilinir mi ? yoksa illa garanti kağıdımı gerekiyor. Cihaz turkcell den alınmış.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Genpa falansa distrbitör hiç bi problem olmaz sadece cihazla işlem yapabiliyorlar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
imeiden işlem yaparlar zaten
sim kart takıldığı andan itibaren garantisi başlar belge falan istemiyorlar benim ip4 2 kere servise gitti sormuyorlar bile nezaman aldığını falan
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
4e naptinda 2kere gitti
Ben gaddar kullandigim halde bi halt olmadida |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
şanssızlık sanırım orta tuş bozuldu 1 kere bunun dışıdna cihaz sürekli restart atıyor
hatta geçen gün gene rstart atmaya başladı bu sefer değişime gondericem
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
ip4 dayanıklılık olarak iyi değil orta tuş naaparsanız yapın bir süre sonra gidiyor tuş ucuz ama tuşun montajı çok zahmetli neredeyse telefonunherşeyi sokuluyo tuşa gelene kadar
__________________________________ Who said del slow??? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: NoN
|
teşekkürler arkadaşlar bende garanti kağıdı olmadan garanti dışı kalıyor sanıyordum bunu öğrendiğim iyi oldu telefonu alabilirim artık
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Punto Evo
|
KVK ve GENPA imei den işlem yapıyor. Kagıda gerek yok. Dayanıklılık konusuna gelince; 2 tanıdığım ip4 kullanıcısı dostum yanlışlıkla suya düşürdüler biri vileda kovasına öteki tekneden suya. Telefonları halen sorunsuz. Yere düşme konusunu bilemiyeceğim. Ne olur nesi kırılır bilememde suya düşenler sorunsuz
__________________________________ 0-100 ü olmayan adam... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Aypon suya dayanikli
ben 2g yi yikiyorum mesela Sikintisiz calisiyor ![]() 4 ve 4S i denemedim zaten S pamuklu kutuda duruyor yatmadan yarim saat bakiyorum kullanayimmi satayimmi kafam karisti
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |