|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
forum ailesi size danışmak istediğim birşey var hep merak ettim ama kendimce cevabını bulamadım oyüzden size soruyorum.twin turbo da turbo lag durumu nedir?.twinde turbo lag sıfıra mı indirgeniyor yoksa yine belli bir devri varmı?
__________________________________ Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
turbo lag ın anlamı nedir ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yaptığın motora,setup a göre değişir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
abi sende bizi ne sandın
.kabaca turbonun devreye girmesi için gerekli devir.bizim 1.4d4d de 2000rpm .sadece meraktan sormuştum abi yoksa sizin gibi yükleme yapacak imkanım yok öğrenciyiz biz.sorma amacını merak ettim
__________________________________ Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
gülüm sorduğun sorunun şekli baya garip o yüzden anlamını bilmediğini yada başka bir şeyle karıştırdığını düşündüm kiii yanılmamışım
![]() senin şu bahsettiğin şeyle turbo lagın alakası yok ![]() senin bahsettiğin şey spool devri diyim sana lag olayı apayrı bişi birazdan kimse yazmazsa açıklarım bi yemek yemem lazım
__________________________________ Son Düzenleyen mmustu; 07-11-2011 18:11. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
sizden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum abi
).yanlış olan şey ne anlamadım ki abi . ve bide nasıl alakası yok abi nerde yanlış yaptım ben .
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechWorks
|
Sordugun konuyla ilgili okuyup anlamadan, arama tusunu kullanmadan direk konu acip sorarak yanlis yaptin
ccc moderasyon ccc
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
kullandığın motorda turbo olduğu sürece mutlaka lag olacaktır az yada çok buda seçimlerine bağlı twin olması sıralı olması compund olması single olması farketmez mutlaka lag olur ha az yada çok
arama butonunu kullanırsan maxiboostun dediği gibi daha kolay cevaplar bulabilirsin twinin ne artısı olacakki twin dedin? __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
.abi birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz işte ya üstüme gelmeyin bu kadar bizde birşeyler öğrenmek istiyotuz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
evet ondan yapcam yardım et beraber yapalım
:P
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: loading..
|
twin olunca lag olmaz diyemi düşündün acaba sen
sorunun anlamı çözülürse cevaplayan olacaktır elbet ![]()
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 180SX
|
sorduğuna soracağına pişman oldun sanırım
__________________________________ ~0k by.. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
yanlış düşünmüşüm
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
hehe aynen öyle ya
.bidaha konu açmıcam ben
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Sorunun cevabi soruda gizli olur derler ama cikamadim bende
1k devirde dolmaz heralde
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
moderatör konuyu banlasın lütfen daha fazla ortalığı karıştırıp rezil olmak istemiyorum
![]()
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Bu konu hit olur
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|