Konu banlanmaz silinir)
adam merak etmiş sormuş , makara yapılcak bi konu degil her soranıda korkutmayın normal mantıklı bişey sormaya calisana saygı gostermek gerekir
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
abi elimden geldiği kadar takip ediyorum yorumları felan okuyarak birşeylerin ne anlama geldiğini ne işe yaradğını felan anlamaya çalışıyorum çok vaktim olmuyor birde teknik bilgilerde felan okuyorumda okadar çok bilgi yok makaleler diye olan başlığıda yeni görüyorum daha inceleme şansım olmadı.ayrıca abi forumumuzda şikayetçi olduğum en büyük sorun sürekli yabancı terimlerin kullanılması headers gibi ecu boost control gibi bunlar türkçe yazılsa daha açıklayıcı olur benim gibiler için ama arkaplanda kalıyoruz sanırım. mühendis olacam inşallah abi 3 senem var ozman kendi turbobum kendim yapcam vurcam kırbacı vurcam kırbacı
![]()
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Terimleri öğrenebilirsin işin kolayina kaçmamalisin..arama motoruna ECU yazdiginda vs hersey cikiyor detayli olarak hem ingilizceni ilerletmiş olursun..senin ki biraz armut piş ağzıma düş oluyor..ne kadar ogrenmeye arastirmaya gayret edersen o kadar aklinda kalici olarak birseyler birakir ayrica ingilizceni bedavaya terimli gelistirmis olursun
işin kolayına gittiğimden değil sadece sürekli ingilizce terimlerin kullanılması dilimizi körelttiğini düşünüyorum ve hepsini bilmediğimden değil meraklı olduğum için girip bakıyorum zaten bilmediğim terim olursa hem öğrenmek hem ilerde lazım olur diye. ve ingilizcemi geliştirmek ayrıca okuduğumdan dolayı ingilizce kursuna gitmeye başladım.ama asıl sorun ingilizce bilmemek değil yada kolaya kaçmak. anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım pek anlatamadımda. yaşını bilmediğim içinde hitap şeklimi bilemiyorum.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)