|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Focus Tdci Titanium
|
arkadaşlar bir araç buldum ilk kez drift rc alacağım konu hakkında bilgim yok servo esc motor kumanda vs vs bilgim yok sizden ricam üstündekiler nasıldır fiyatı nasıldır birde araç sahibine srarmısınz servosu esc si neymiş motoru neymiş iyiyse bana söyleyinde alayım bunu Tamiya TT01D tt 01 drift - FULL Alt Üst CARBON - RC Model Araç Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 60516300 lütfen yardımlarınızı bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
araç hasarlı sanırım , almadan iyice baktirmak gerekir
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
hasarlı dediği yer araçta sorun oluşturacak birşeymi sizce
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
rc ciler acill günceli
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tampon kısmı kırık demiş büyük ihtimal şase bağlantısıyla birlikte kırılmıştır bu bir daha tampon takamıycaksın demektir şaseyi değiştirmek zorunda kalabilirsin araç drift başlangıcı için güzel fakat stock rz motorla çabuk sıkılırsın araca alıştıkça yavaş gelicektir ve hareketler kısıtlı kalıcaktır
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
ilk başlayısınızsa biraz pazarlıkla tt01 sıze keyıf verebılır. Normalde kabon şasi barındırmaz benımde ılk başladıgım araç tt01 dır onerırım guzel araçtır ama sadece drıft ıcın ıdealdır hız yapmak ıstersenız sıkı bır araç olmadıgından parçalar arasında boşluklar mevcut bu nedenden dolayı sağa sola çekme yapar kontrolsuz gıder amac drıftse herturlu keser sızı. Yanında verdıklerıne gore 340 normale yakın denebılecek şekılde bır fıyattır. ben ful alumınyumlusunu 350 ye vermıstım az bıraz daha para koyarsanız guzel araçlar alınabılır. Ama giriş seviye için onerılecek bır araçtır. ustundekı motorla pek keyıf vermesede ılerde dğiştirebilirseniz guzel eylenırsınız.
NOT: Başlamadan once iyi düşünün ben garanti veririm başlarda zevkıne varırsanız bırakamazsınız |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
emniyette tanıdık filan varmı geçmişine baktıralım hocam
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
eyw sağolun arkadaşlar yorumlarınız için önermedi bi arkadaş bu aracı facebook ta vidaların hepsi yalama dedi araç sangır şungur oynuyor dedi bana geldi gönderdim geri dedi bende tamam dedim ve kend aracımı toplayacağım sıfırdan daha zewkli ve öğretici olur,hiç olmazsa parçaları tanımış olurum,sakura zero s toplamaya karar verdim varsa elinde şasesi olan irtibata geçsin
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
|
|