dedıgım gıbı telefoncuya sor bakalım kafana yatmazsa 80 tl ıdı ts de ama duzgun bı telefoncu blursan 50 ye baglarsın tahmınımce orjın lcd 30 tl fln dı sanırım
Printable View
dedıgım gıbı telefoncuya sor bakalım kafana yatmazsa 80 tl ıdı ts de ama duzgun bı telefoncu blursan 50 ye baglarsın tahmınımce orjın lcd 30 tl fln dı sanırım
Eyvallah :) Fujın35
Bende geleyim :D banada aypon dersi ver anasini sattimin meletinden bi duzine kullandim hala kullaniyorum ama hic birine itunes kullanip mp3 atmadim, jb yapmadim, versiyon yukseltmedim cahil degilim ozurlu degilim ama basiretim baglandi bu alete karsi bi dışkı problemi var :(
Yemekleri kim ismarliyor pidematik paawaaa :allaalla:
(haci yok adamlarin karti bulamadim ya ama aciktir %90 because;
Bayram=bayram harcligi=bayramda harclik biriktirmis boy's=bayramda yeni cihaz alacak boy's=bit pazarina gidecek boy's=bunu dusunen bit pazarindaki dukkan isletmecisi man's= dukkan open pawaa )
Servisin fiyati cok geliyorsa ikinci el orj ekran al hurda cihazdan sokup takarlar. Yan sanayiler uygun ama rengi sari gibi oluyor benden tavsiye
Bi notebook ve iphone kap gel. İnternet var Bende 7/24
JB için 4.3.3 veya daha aşağısı olması lazım versiyonun. JB olayından ziyade mp3 işini falan halledelim :D
Gökhan kanka Şifa hastanesinin tam karşısında bi pasajın içinde paradise diye bi tükkan var. Burak diye arkadaş var. Vakıfbanktan Onur'un arkadaşıyım de yardımcı olur. Hatta ordayken arayın Beni ;)
Tamam hacim :)
Bide bu bahsettigin yeri ben sanki biliyorum gibi