faydalı bi konu olmuş saol Tayfun abi.face twit falan paylaşalım ,ne kadar cok kisi dikkat ederse o kadar az tehlike olur minik yavrular icin.
Printable View
faydalı bi konu olmuş saol Tayfun abi.face twit falan paylaşalım ,ne kadar cok kisi dikkat ederse o kadar az tehlike olur minik yavrular icin.
çok iyi ya beğen butonu olsa beğenicem he sağolun.
kedilerin cok soguk havada dayanimi 6 saat civari maalesef..
ac olarak 6 saatten fazla zaman gecirirlerse sogukta oluyorlar..
arabalari calistirmadan bakmak lazim buna katiliyorum, ama durumu olanlar sokaga kedi ve kopekler icin yiyecek birseyler de birakabilirlerse eger, yazik sogukta ufacik hayvanlar..
ben ogrenci halimle bile genelde kendime yaptigim yemekten biraz da disari birakmaya calisiyorum..
ve hep yiyor kediler goruyorum..
Unutma unutturma
evet dikkat edilmesi gereken bir konu :)
5 sene once kışın işten eve geldim, arabayı parkettim sonra sigara almadığımı farkedip geri cıktım arabayı calıstırdım tam gidecem guvenlik gelmişti, konusurken arabanın altından miyavlama sesi duyduk neyse yavru bi kedicik cıkardık.. kar var etrafta sıcak diye girmiş.. neyse aldım sigarayi geldim arabayı parkettim ufaklık pesimde evin kapısına kadar girdi.. kıyamadık aldık eve :) hala bizimle.. kısmetliymiş paşamız :)
Geçen kış yolda miyavlama sesi duydum minibüs yolundan işe gidiyordum... Hemen sağa çektim dısarı cıktım ki motorum dan miyav miyav yavru kedi sesi geliyor... açtım kaputu baktım araya bir yere girmiş ama korkudan çıkmıyor elimi uzatıyorum hemen içeri kaçıyor... Üstümde de takım elbise var hava yagmurlu yerlere yatamıyorum... dedim yapıcak birşey yok kedi korkudan cıkmıyor , aracı da hareket ettiremem , minübüse binicez.. Orda bir kapıcıdan rica ettim otorparkı actırdım içeri çok yavas yavaş park ettim tam kapattım aracı yürümeye basladım altından fırladı gitdi şapşal :) O zamandan beri aracı binerken lastiklere vururum pist pist yaparım
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...87334904_o.jpg
kesinlikle dikkat edilmesi gereken birşey..
hep aklımdadır ama yazın pek bakmazdım.. 2002 mayısında şeytan dürttü dedim bi açıyım yağına suyuna bakıyım arabanın.. kaputu açmamla filtre borusunun altında uyuyan bi miniği görmem bir oldu :) içim cız etti aldım eve haala bizimle beraber evde takılıyo :)
kocaman oldu tabi şimdi :)
http://img11.imageshack.us/img11/802/9r22.png
bir keresinde de 2 dakka bakkaldan bişiler aldım arabaya bindim 50 metre sonra bi miyavlama sesiyle yolun ortasında durdum... ufaklığı çıkarabilmek için sağ ön lastiği sökmek zorunda kaldım :) o durumda hiçbirşey onun hayatından önemli değil... yine olsun yine sökerim ;)
ama böyle konu görünce de hep aklıma bu kare gelir hahahah :D nası bi psikopatlıktır arkadaş :D
http://img191.imageshack.us/img191/5383/rvge.jpg
benim araba basık olduğu için sorun yok kediler altına giremiyo :D
kedi istilaci bir tur, kontrolsuz cogaliyor ve atasehirde herkes ( biz dahil) besliyor. sitede 200-300 kedi oldu..
Dogal dusmani da yok, ne olucak bilmiyorum.
Motorsikletin anasini aglattiklari icin aram yoktu ama şu anda üç tane tekir yavrum var.
Her sabah işe gitmeden güreşiyoruz
teşekkürler üstad
bigün eski aracımda bir baktım kedi miyavlıyo bir şekilde çıkardım 3 km'lik bir yere kadar gidip geldim sonra tekrar çıkmam gerekti motor sıcakken hayvancağız bidaha girmiş sıcak diye, çıktım yolda gidiyorum herkes bana bakıyo falan ışıklarda durdum adamın teki yaa teypmi çalıyo kedimi var dedi dedim yooo bi baktık hayvan hala kaputtaymış son anda farkettik allahtan da çıkardık o trafik ışıklarında az küfür yemedim :D :D