Geçmiş olsun foto falan yokmu?
Printable View
Geçmiş olsun foto falan yokmu?
petlas kullansa o virajda bişey olmazdı o viraja giren çok oldu ama oyle cıkanını gormemıs s2k ve 200sx cıler reklamda oyle dıyolar. :D
geçmiş olsun korsacılara Allah korumuş
ya bu s virajı kapatılcak diyolardı , kapatılmadımı halaa
dün gece Focul rs + lancer + beyaz vtec gazlıyorlardı dolmuş kazasının orda polisleri görünce bıraktılar gazlamayı
O Astra'ları tahmin edebiliyorum. Caddeden dönüşte yürüyoruz falan, 1-2 kere denk geldim onlara, sahipleri 20'li yaşlarda falan. Biri kırmızı, biri beyaz, biri koyu gri ekli tamponu olan bir araç. Arka arkaya dolaşıp gazlıyorlar genelde. Kötü olmuş hangisi kaza yaptıysa. Cts gecesi olan kaza oymuş demek, 3 polis aracı vardı o civarda..
Yeşil Focus RS ise bulduğu boşlukta basıyor ya hep caddede, sahil yolunda..
Yeşil focusa bende denk geldim dün akşam boşa kurusıkı basıyordu.
Özlemişim S virajını bende. ablamın yeni kasa Fiesta otm. ile dün akşam girip çıktım şoyle bol kopmalı bol kontralı 110+ süratlerde gayet eğlendim, ablam zırlamasa 1 kere daha girerdimde 2. yi pas geçtik. Kızıyor zaten bana bütün yol yavaş gidiyorsun buraya gelince basıyorsun diye :)
gecmiş olsun Allah beterinden esirgesin
Vallahi yorumlar özendiriyor insanı..
S'deyken kalabalıklardıda daha sonra gittikçe azaldılar.2-3 kere gazladılar s'te en sonundada çaktı biri işte daha geçen olmadı :D
20'li yaşlarda bi çocuktu.Füme astranın peşine giderken olanlar oldu..
Bi gün Focus RS'i görürsem durdurucam "geç lan yan koltuğa dicem" :D Arabanın hakkını vermiyor sahibi...
s te hala kaza mı oluyor :):)
Hemde nasıl :D
2007...
vay be...
:) kapkaradan draglar & s'te sıfırlar ... guzel gunlerdı...
100lerce kısı teyze-dedeler mangalda..oh miss... :D
*2.fotoda benım yrv turbo da cıkmıs. cıft sıra araba olurdu s'ın basından sonuna kadar :)
bmw show - YouTube
http://www.kolayresim.com/up/8u_3rzC.jpg
http://www.kolayresim.com/up/9u0_c85k.jpg
meşhur S virajı..
allah yardımcıları olsun her konuda
arka sokaklarda park yerleri karaborsa olurdu yer yaratırdık resmen:) 2009a kadar s iyiydi aslında sonra heryerde olduğu gibi namı fazla yayıldı kalitede aynı oranla düştü tabi. polisler bigün sağlam basıp havaya ateş açarak en az 100kişiyi copla mopla kayalara kadar ara sokaklara kadar kovalamışlardı :D bence o beton oraya baya bi isabetli oldu adamlar şaak diye bitrdiler s'i.
o betonu dökenin ellerinden öpücem :D
aynen 11 ekip arabasıyla gelmişlerdi neye uğradığımızı şaşırmıştık kaçan kaçana :D fena geceydi yaa..
ozaman slogan ''Cumartesi Gecesi S gecesi'' idi bütün semtden herkes oraya geliyodu.. :)
Şimdide tek tük geliyolar
Hala patlayan var S'te..
Bakalım bu gece kim(ler) patlıcak
dun aksam uzun zamandır gitmediğim s e gittim eskiden hiç bir eser yok malesef
olsun yine eski günleri yad ettik biramızı yudumladık
arada yine uğramak lazım çok güzel günlerimiz geçti orda..