ya kardeşim çıkın otobana allah ne verdiyse basın egolarınızı tatmin edin
sahil yolu E-5 vs. hız yapılcak yerlermi
kim bilir kaçla girdiki o viraja takla attı
Printable View
ya kardeşim çıkın otobana allah ne verdiyse basın egolarınızı tatmin edin
sahil yolu E-5 vs. hız yapılcak yerlermi
kim bilir kaçla girdiki o viraja takla attı
orda gece 4den sonra az vıraj calısmadık vtec fatıhlerle hey gıdı eskı gunler
tatlı bi duygudur bi kaç kere spinlerim olmuştu daha onceki 206 aracımda ankarada cincin tarafına giderken bi viraj var orda spindeyken logar cukuruna sol tekeri bırakıp aksı çıkartmıştım yerinden şeritte kalmayı başarmıştı hatta yaşlı bir taksici abi tebrik etmeye gelmişti yanıma hiç unutmuyorum ama spine girince arac tatlı bir haz oluyo go-kart gibi değil boyle farkı bişey tarifi yok o arkadaşta verdiği haz sonrası sıgara istemiş olabilir ALLAH korumuş kendisine başkasına olmasında kaskolu aracına herşey olabilir sıkıntı yok :)
Geçmiş olsun foto falan yokmu?
petlas kullansa o virajda bişey olmazdı o viraja giren çok oldu ama oyle cıkanını gormemıs s2k ve 200sx cıler reklamda oyle dıyolar. :D
geçmiş olsun korsacılara Allah korumuş
ya bu s virajı kapatılcak diyolardı , kapatılmadımı halaa
dün gece Focul rs + lancer + beyaz vtec gazlıyorlardı dolmuş kazasının orda polisleri görünce bıraktılar gazlamayı
O Astra'ları tahmin edebiliyorum. Caddeden dönüşte yürüyoruz falan, 1-2 kere denk geldim onlara, sahipleri 20'li yaşlarda falan. Biri kırmızı, biri beyaz, biri koyu gri ekli tamponu olan bir araç. Arka arkaya dolaşıp gazlıyorlar genelde. Kötü olmuş hangisi kaza yaptıysa. Cts gecesi olan kaza oymuş demek, 3 polis aracı vardı o civarda..
Yeşil Focus RS ise bulduğu boşlukta basıyor ya hep caddede, sahil yolunda..
Yeşil focusa bende denk geldim dün akşam boşa kurusıkı basıyordu.
Özlemişim S virajını bende. ablamın yeni kasa Fiesta otm. ile dün akşam girip çıktım şoyle bol kopmalı bol kontralı 110+ süratlerde gayet eğlendim, ablam zırlamasa 1 kere daha girerdimde 2. yi pas geçtik. Kızıyor zaten bana bütün yol yavaş gidiyorsun buraya gelince basıyorsun diye :)
gecmiş olsun Allah beterinden esirgesin
Vallahi yorumlar özendiriyor insanı..
S'deyken kalabalıklardıda daha sonra gittikçe azaldılar.2-3 kere gazladılar s'te en sonundada çaktı biri işte daha geçen olmadı :D
20'li yaşlarda bi çocuktu.Füme astranın peşine giderken olanlar oldu..
Bi gün Focus RS'i görürsem durdurucam "geç lan yan koltuğa dicem" :D Arabanın hakkını vermiyor sahibi...
s te hala kaza mı oluyor :):)