Kullanım olsun, şarj ömrü olsun, özellik olsun (flash desteği gibi) hangisini almak daha mantıklı 3g olarak tabiki kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...
i Pad 2
Samsung Galaxy Tab
Kullanım olsun, şarj ömrü olsun, özellik olsun (flash desteği gibi) hangisini almak daha mantıklı 3g olarak tabiki kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
Vay arkadas tam suan kafamdaki soru buydu hatta arastiriyordum![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
hangisi iyidir hangisi kötüdür, bilemiyorum ama, benim tavsiyem teknosaya falan gidin, oralarda 2 ürünüde kullanıp test etme imkanınız var, kafanızdaki çoğu soru silinir diye tahmin ediyorum, ben dün ikisinide teknosada baya bir mıncıkladımtablet kullanımı çok zevkli
![]()
Tartışma çıkmayacak Bi konu açılmış))
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Flash desteği kriterlerinden birisi ise iPad2 direkt eleniyor zaten.. Anket neden?
bu modellerin 3g lilerini tavsiye ederim tercih sırasına gore asus u ilk sıraya koyuyorum
android olduklarından nvdia tecra2 işlemci ile ipad den çok fazla iş yaparlar
asus tf101
glaxy tab 10
sony SGPT111TR
not : ipad e verilen paraya yazık günah diyorum ben![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
motorola xoom kullanıyorum .. eksikliğini çektiğim bi yanı olmadı .. oyun performansı internet performansı harika .. tavsiye ederim..
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
İkisi arasında android işlemcili tabletler sadece flash kozu ile vuruyor.. O yetmiyor ekran büyüklüğü ile vurmaya çalışıyor.. Reklamlarında da bu öne çıkarılıyor zaten.. Ancak ayrıntılarda uğraşırken bütünü göremiyor bazı kişiler.. (Fanatik kullanıcılardan bahsediyorum)
Apple da ise sadece marka.. ve işletim sistemim iOS diyor.. Uzatmıyor..
Daha android in önünde çok uzun zaman var.. Daha olgunlaşması lazım.. Gelişmesinden öte güvenlik anlamında sağlam bir altyapısının olması lazım.. Şu an bunlar eksik..
Açık kod bir avantaj olarak telaffuz ediliyor ancak tam tersi olduğunu düşünüyorum. Android store kontrol mekanizmasından uzak önüne gelen bir şeyler ekliyor.. Çöplüğe dönmek üzere..
Apple da ise iOS gibi sağlam bir işletim sistemi var..
Hiç bir markanın taraftarı değilim..
Benim hayatımı hangisi kolaylaştırıyorsa, hangisinin sağlam bir altyapısı varsa, hangisi kalite ve sağlamlık anlamında beni üzmeyecekse onu alırım.
Android i ben otomatikleştirilmiş viteslere benzetiyorum.. Şu triptronik olanlara.. Ne düz vites ne otomatik.. Arada derede kalmış tam olarak olamamış ama olmaya çalışan..
Yukarıda yazdığım gibi ayrıntıya değil bütüne baktığınızda Apple'ın zaten net bir şekilde farkı görünüyor..
Zamanında iki farklı Samsung vakasından sonra para versen kullanmam Samsung marka bir ürünü. O nedenle ipad. İyiliği üstünlüğü nedir tartışılır
evet android market bilimeyen için çopluk hatta birsuru komple yeniden yazılım yuklemenize sebeb olucak şeyler var
honeycomb dan sonra Ice Cream Sandwich gelicek belki onunla düzene girer ortalama 1-2 yılı var diyebiliriz benim gozumde
ama genede benim web ihtiyacımı kesinlikle android karşıladığı için başka cihaz kullanmayı duşunmuyorum ki iphone4 var zaten gerekte yok diye düşünüyorum benim açımdan
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hadi bunların hepsini geçin, android için kaspersky ve mcafee nin virus için yayınladığı raporlar var.. McAfee son bir yılda android teki viruslerin %76 oranında arttığını raporladı.
Bu bilgileri Google da android virus yazarak Anti-Virus firmalarının yayınladığı bir sürü makaleye ulaşabilirsiniz..
virus kapan cihazların imei numaralarının paylaşıldığı, kendi kendine sms atmak, vsvs
iOS'u söylemeye bile gerek yok.. Virus giremez.. Bu kadar net..
Bu virus mevzusu bile başlıbaşına bir kriter ve tercih sebebi olmalı..
Flash ları onların olsun, başınız ağrımasın..
İpad 2 mukemmel bir cihaz. Bataryası çok zaman şaşırtıyor. Jailbreaktan sonra çok daha keyifli hale geldi kesinliklae tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)