|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Evimde kablo modem kullanıyorum. Aynı modemden internete çıkan farklı bilgisayarlar sorunsuz olarak DNS kullanmadan youtube'a girebilirken ben kendi desktop bilgisayarımda giremiyorum. DNS mevcut değil makinamda.. Yasaklı site midir diye baktım ama o da değil.. Windows 7 ultimate OS mevcut..
Fikri olan var mı? Son Düzenleyen Evrenoz; 09-11-2011 12:58. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
Bilgisayarınızdan farklı bir internet tarayıcısından girmeyi denediniz mi ? Chrome da çıkıyor bazen böyle problemler.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Tüm expolorerlarda aynı sorun mevcut.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende çok enteresan bir şekilde dns vs yokken iş yerinde youtube ye girebilirken şuan giremiyorum
eve geliyorum sorunsuz bir şekilde giriyor sanırım hatlarla ilgili bolgesel birşeyler var __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ...............
|
4-2-2-1 deneyerek girmeye çalışın birde
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
Hatta sorun olsa aynı modemden internete çıkan laptop da giremez. Bu benim makinama özgü bir sorun.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Abi Yahoo messenger kurdun mu ? Ben onu kurunca kendi sitesini ana sayfa yapıcam diye bütün tarayıcıları berbaet etmişti ...
aynı anda firefox facebook u açıyor ama internet açamıyordu techturkey i ise tam tersi durum oluyordu . Yahoo messenger yer yüzündeki en büyük spyware ! __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: akbil
|
dunde bende google harııcı butun sıteler acılıyodu gece yarısı sorun olmustu sonra kendı kendıne duzeldı(akabınde msnde calısmıyoken calısmaya basladı..)
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
combofix ile pc yi bir taratsanız sorun çozulur gibi geliyor host dosyalarını falan ayrıca sıfırladığı için sorun duzelebilir veya ilk olarak explorer in ayarlar kısmında sıfırla diye bir bolum var oda çoğu zaman sorunları kısmen çozuyor __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
host dosyasıyla oynadınmı hiç?
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
Sıfırladım ama çözülmedi. Combofix antivirüs sanırım, Symantec End Point Protection yüklü.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
combofix antivirus gibi pc bulaşmış tüm solucan vs hepsini temizliyor host dosyalarınıda aynı şekilde sıfırlıyor
virus programı yüklü olsada bu tarz şeyler bulaşabilir __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: akbil
|
dun ılk kez basıma geldı
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
|
bi zamanlar bende de olmuştu hostu düzelttim düzeldi sonra, yada dns yaz bi dene bakalım çalışacakmı
208.67.222.222 208.67.220.220 bunları bir dene istersen combofix wm7 de çalışıyormu ? __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
evet virus programı falan hepsini kalrımak lazım onu kullanırken sıkıntı çıkarabiliyor
açmadan once sağ tıklayıp yonetici olarak çalıştır dersen çalışır win7 de __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechWorks
|
hee o şekilde ben yeni sürümü çıktımı acaba diye sordum çıktıysa gönderiverin dicektim büyük nimet
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |