selam beyler 94 yada 95 manuel e36 coupe 3.16 yada 318 almayı düşünüyorum.bu araclar ile ilgili bilgisi olan varmıdır? parca ,kronik sıkıntıları v.s nelerdir?
selam beyler 94 yada 95 manuel e36 coupe 3.16 yada 318 almayı düşünüyorum.bu araclar ile ilgili bilgisi olan varmıdır? parca ,kronik sıkıntıları v.s nelerdir?
Kronik sorunlarını bilmem ama düzgün temiz kullanılmış bulmadığın sürece İÇ aksamına çok dikkat et kocaman vidalarla ırzına geçilmiş olmasın daha sonra kendini bırakıveriyor çünkü![]()
bmw nin 3.16 sını tavsiye eden hiç duymadım 3.18 ler hem yakıt olarak hem gidiş olarak 3.16 ya tercih ediliyo diye biliyorum.
abi parça sıkıntısı yok denecek kadar azdır heleki istanbulda
olabildiğince temizini bulmaya çalış çok incele boyası olabilir çoğunda tek çamurluk değişmiştir ama kapıdaki-kaputtaki macunun haddi hesabı yoktur
kaput çizgisine-farın oturmasına-çamurluk ayarlarına felan bak
stopların altında köşede çamuluk panel arası boşluk mümkünse dümdüz kapanmamış olsun
iç döşemelerine panzotlarına dikkat et
arka koltuğun altındaki keçe kumaş olsun yoksa kokudan boğazlarınız yanmaya başlar
gırç gırç ses geliyorsa tekerler bilyalarındandır tek taraf değiştirilmemeli en geç 1 hafta içinde diğeride koyverecektir
behsedilen 1.6-1.8 makinalar M40'tır
triger kayışı komple settir açıldımı değişmeli 200lira gibi bi ücreti var
benzinde kışın 50kuruşu gözden çıkarın
sunroof ve klimalısını almaya çalışın ama sunroof mekanızmasında felan sıkıntı olmasın olursa ortalama 600 liraya havuz dahil değiştirdik biz
çoğu ilanda Mtechnıc yazar 6 çıta 1 tampon 1 difüzör ile olmaz mtechnıc
ben olsam 3.18is yada 3.20 zorlardım
3.18 3.16'dan az yakar bunu belirtmeli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)