son durum nedir türksatta hangi kanallarda bilgi var arkadaşlar?
ya aramızda para toplayıp bana g3 alalım. söz gizliden gizliye her gün bitanesine sıkıcam.
Printable View
son durum nedir türksatta hangi kanallarda bilgi var arkadaşlar?
ya aramızda para toplayıp bana g3 alalım. söz gizliden gizliye her gün bitanesine sıkıcam.
@gsi_club, dediklerine tamamen katiliyorum. Eline saglik.
Allahin belasi hukumet yap artik birseyler de daha fazla azitmasin kodumu eskiyalari. Neyi bekliyorsunuz daha cildirmamak elde degil .
ulan adamlar teroristleri barındıran ırak liderleriyle sürekli aynı masada yemek yiyor içiyorlar. hiç terörü bitirmek isterlermi. göstermelik bıçak kemiğe dayandı der geçerler.
kendi oğulları nasıl olsa güney doğuda askerlik yapmadı. hatta pardon o .içler hiç askerlik yapmadı :(
bu arada cnn türkde 4 kişi oldukları belirlendi diyor.
Atamızın kemikleri sızlıyor biz ise hala ayakta uyuyoruz ne ala ak hayaldi gercek oldu PKK nin sehre inmesi oraya 2 sat yada bordo bereli yollasinlar ne oluyor acaba bu bogaz trafigini bozma amaci ne bunuda dusunmek lazim idam serbest olsun sivil olarak silah versinler egitim versinler seferberlik çıkarsınlar bakalım kalırmı o it soylarından bu topraklarda
SAT ları niye salmıyorlar üstlerine ben hala anlamadım ya
olmaz o zaman reklam yapamazlar. çok sayın başbakanımız yollayamaz satları. sorarsanda götü boklu 2 terorist için onlarımı yorucaz der.
ama götü boklu diye tabir ettiğimiz teroristlerin boğaz trafiğinin a. koymasına gıkları çıkmaz. sen bu gün çık boğazda bi gemi değil yat rehin al bak nasıl 2 dk da indiriyorlar. ama terorist oldumu bunların resmen reklamları olsun diye uğraşıyor bu devlet. yazıklar olsun.
şuan itibari ile cnn türkde muhabire bağlandılar canlı olarak. 24 rehine varmış.
yemek ve yakıt istemişler. sahil güvenlik yakıt almalarına izin vermemiş açığa demirlettirmişler. ablukaya alınmışmış etrafı. rehineleride camlara doğru toplamışlar.
sayı net değilmiş 1 de olabilir 4 de olabilir diyorlar terorist için ama tek kişi olsa birileri delikanlılık yapardı. 4 olabilir.
10 saattir hiç bişey yapılmadı yorumsuz..
Uyuyamiyorum sinirden
deniz otobüsünün çürüyerek kendini imha etmesi bekleniyor sanırsam
sonunda sat komandoları geminin etrafında imiş. emir bekliyorlar mış.
şerefsiz o.çler. sat larıda süs olsun diye eğittiler heralde gün ışığındamı yapıcaklar operasyonu acaba kurtarsınlarda kimseye bişey olmadan rahat rahat uyuyalım
samanyolu tv ve cnn türkte sırayla yayın kesilip haber giriyor ara sıra. ama kısa geçip sonra normal program neyse ona devam ediyorlar.
s haber gene girdi yayına. gemiyi canlı gösteriyor. muhabir anlatıyor bişiler
şuan canlı değil ya saat 4.04 teki görüntü dedi yayın canlı değil şuan
evet değilmiş ama güncel sayılır saat 04. 09 dedi haLâ bi gelişme yokmu acaba
konuşanda şuan saat 04.09 u gösteriyor dedi acaba ne alemdeler
canlı yayına geçtiler. şuan istanbul canlı yazısı geldi..
Son durum nedir ?
sivillere can yeleği giyidirmişler en son görüntülerde deniz otobüsünde hareketlilik vardı diye açıklama yapıldı 5 haberlerinde
patlayıcı falan yoktur olsa zikzak çizip niye yakıtı bitirsin adamlar yada silivriyi imralı falan sanıyolar şuan. teslim olucaklar bence
nerden takip ediyoruz arkadaslar varmı link vs ?
samanyolu haber s tvde canlı yayın var satlar yanaştı deniz otobüsüne
patlama sesi geldi ama görünen bişi yok. bot yanaştı sonra patlama sesi geldi. birileri girdi otobüse.
ya adamlar söylüyo makina dairesine saklanmış 2. telefonu varmış falan ne söylüyosun. bomba falan yok bence. bi niyetleri olsa sat lar yaklaştığında sıkardı birine. heralde kafayı çeken biri.
sat komandoları teroristi indirmiş. öldürüp etkisiz hale getirmişler. birazdan boşaltıcaklarmış deniz otobüsünü. oh be sonunda. herkesinde iyi olduğu sanılıyormuş bakalım neler oldu. cnn türk son dakika diye geçip öldürüldü dedi onlarda canlı yayına geçti
şükürler olsun öldürüldümü acaba ben 46 yı takip ediyodum ama
edit: öldürülmüş adalet yerini bulmuş.
şuan 4-5 kanal geçti canlı yayına 2 tanesi öldürüldü diyor.
cnn turk acabilirsiniz acıklama yapılıyor suan canlı
evet vali resmi açıklama yaptı canlı yayında. hiç çatışma çıkmadan direk vurmuşlar üzerinde kablo düzeneği varmış lavuğun. ama bombamı gerçekten onu bilmiyorlar incelenicekmiş gemi sahile çekince bomba uzmanları tarafından. terör örgütü üyesiymiş lavuk.
neyse kimseye bişey olmadan kurtarıldı sonunda. sat iyiki direk dalıp gebertti. bunları yakalayıp beslemeye hiç gerek yok. direk böyle sıkılmalı hep.
umarm her olaydan sonra akıllandığmız gibi bu olaydan sonrada şu denizotobüslerinin kaptan köşkü kısımlarını daha güvenlikli yaparlar elini kolunu sallaya sallaya girmezler
özel kuvvetlerin gücü burda belli oluyo işte ama galiba içerde kaç kişi olduğundan haberdarlarmış yormak için beklemişler güneş doğmadan operasyon gerçekleşti(saat 6 civarı ablukaya aldılar) sat komandolarınada bu yakışır.
Allah Türk askerini korusun, hepsinden razı olsun
Öldürülen teröristin resmini TRT veriyoı şuan.
evet TRT-haberdeki konuşmaya göre adamın evine baskın yapılmış hemen kimliği tespit edildiğinde
Kimlik tespiti fln yapmadan denize atsalarmis itin cesedini....