içeri girip 23243 sene yatmayacağımın garantisini versinler hergün en az 5 kişi sözüm var aha burdan yazıyorum..
onlar bizi vursa bi ipim olmaz ama biz dokunsak en az 2 sene yatarız çok zoruma gidiyo çokk..
Printable View
Suç devlette vern canlı yayında kafasını kopar bu şerefsizlerinin başındaki ..... cocugunu o zaman kimse sokağa çıkıpta gık diyemez.
Bazı insanlarımız feribotta,
bazıları enkaz altında,
bazıları ise stadyumda kurtarılmayı bekliyor...
Nasıl bir ülke olduk biz böyle?
Şehitimiz acısı bitmeden birde bu çıktı bur da aileler perişan durumda. İnşallah hiç bir vatandaşımıza zarar gelmez.
ntvmsnbc Video Galeri
Son dakikalara doğruda karamürsel iskelesinde ki insanları gösteriyor.
1 hafta önce Fabrikaya yazı gelmişti limanlara bekçi koyun pkk eylem düzenlicek denmişti Shell'e ve Korumanın limanlarına bekçi bıakılmıştı 1 hafta geçti bugun bu olay haber alınıyor ama mudahle edilmiyor. izmit limanındada güvenlik değil bekçi bile yok.
Şu anda Selimpaşa'nın 300 - 400 mt açıklarına demirlemişler, yakıtı bitmek üzereymiş ancak 1 saattir sabit bekliyormuş..
hepsinin anasını sikeyim bunların , varmı bi gelişme ?
solomos spyrou solomou yaz youtube a çıkar video
Teşekkürler...
sevgili arkadaslar merak ettiginiz icin tesekkur ederek baslamak istiyorum cok sukur ben o gemide degildim ama yinede degisen bisi yok cunku ordaki insanlarda bizim insanimiz ne acidir ki boyle bir olay yasandi gemi kacirildi sizinde az cok bildiginiz gibi bu deniz vasitasinin kaptan kosku diye de bilinen kopru ustu ne giris cok kolay cogu kez turistler habersiz gelip bizlerle resim cektirmek istediklerini soyluyorlar hemen yolluyoruz ama yinede elleirni kollarini sallayarak girebiliyorlar malesef bu eylemi duzenleyenlerin gemiyi teslim almakta hic gucluk cekmekdiklerine eminim gemi yapisi itibari ile de merkez noktalari patlatildiginda ciddi parca tesiri saglayacak bir vasitadir o yuzden umarim boyle bir durum yasanmaz eger onlaraya yakit ikmali de yapilirsa ve o sekilde patlatilirsa iste o zaman eyvahlar olsun diyorum :( umarim yetkililer bu duruma biran once mudahale ederler konuyu gorup merak edip arayan herkese tekrar tesekkurler..
2 saattir falan yakıt istiyolarmış vermediler henüz hala bi ilerleme yok
samet nerden takıpedıyosan yazsana y.dısından zor oluyo :D
allah belanızı versin o.cocukları