Allah hayvanlara böyle zulmeden cahil cühela takımının komple belasını versin ne diyeyim
Printable View
Allah hayvanlara böyle zulmeden cahil cühela takımının komple belasını versin ne diyeyim
benmde kedilerim köpeklerim oldu.... cok üzücü... acı verici
Köpeği köpek gibi besleyenlerin seçtiği cins zaten belli. Derken ne demek istedin anlamadim benim çok köpeğim oldu Kangal rot pit jackrusell Sibirya golden amac sewmekse hayvan sevgisiyse hepsine bakar severim ayırt etmeden su an pitbulum var ve çok memnunun cokta mutluyum
arkadaşlar burda ben köpeği düzgün yetiştiriyorm benim rotum pitim böyle bişi yapmaz yazanlar kesinlikle istisnasınız.... dışarıda dolaşın özellikle saçma sapan insanların cok oldugu mahallelerde pitbulların rotların ne halde olduklarını görün.
köpekden korkmak kendini korumaya almak nezaman abes bişey oldu? köpeğe delikanlılık olurmu yada iyi niyet can havlidir. köpekler öldürülsn vurulsn kesinlikle demiyorum yapanlarıda savunmıyorm ama olacak bilecek şeylerdir bu .
deeperblack ın yazdıklarınada katılıyorum
iyi besleyen kendine köpeğine güvenen kimse üstüne alınmasın başkasnın yetiştirdiği köpeği savunmasın
herşey yetiştirme ile alakalı.
Size şu kadarını söyleyebilirim kesinlikle yetiştirme ile alakalı en yakın arkadaslarımdan birisinde rott var beraber gittik aldık anne altından ve ogunden beri cok guzel yetıstırdı. İnanın komutu dısında hıc bırsey yapmaz kesınlıkle saldırgan değil. İçgdüsel olarak vardır biz insanlar hayvanlardan daha tehlikeliyiz ama şunuda unutmayın tamamen yetıstırme ıle alakalı. Gecen sene sanayıde gece yarısı bizzat bi sokak köpeğini pitbullarına parçalatan yavşaklar gördüm. Gözlerimle canlı canlı. Sanayinin ara sokağında arkadaşımın aracıyla geçerken gördüm ve o sahne halen gözümün önünden gitmez . Hatta dayanamayıp köpeklerin üstüne sürdük öyle bıraktılar ki birisinede vurdu arkadasım bile bile sonrasını bilmiyoruz ama böyle insanlara muhabbet kuşuda versen canavara dönüştürebilirler.
gerçekten yetiştirmee ile alakası. Jet Li nin ''Kır Zincirlerini'' filminide izlerseniz bunu daha net anlayabilirsinz. Orada jet li pitbulların karakteristik özelliklerini taşıyo ve ona gösterilen şeylere göre davranıyo izlerseniz daha net anlaşılabilr :)
üzücü ama kimse g*tüne diş giren adam için bir şey yazmamış, yiyeceği 10 tane kuduz iğnesi de cabası. köpeği bıçaklamak vahşilik ama köpeği başı boş bir şekilde doğaya salan adamınki de cahillik..
şimdi sen merak ettin bir kahveye girdin , girer girmez durup dururken herkes sana bakarak ayaga kalktı sana bagırıp cagırmaya basladılar.Ellerine sandalyeleri alıp sana sallıyorlar küfürler ederek bagırarak.Sende ustune gelen 2 kişi çat çut indirdin yumrukları.Sonra seni oracıkta kurban ettiler bogazını keserek.Şimdi çıkıpta kimse ama arkadaşta 2 tane yumruk atmış o ne olacak dermi ? Ayrıca kimse doğaya salmamış köpegi , cocugun annesi dısarı cıkarken kapıyı aralamıs unutmus o şekilde köpekde yürüyerek dısarı cıkmış.Salma malma yok yani..
ısırılan kardeşiniz çocuğunuz babanız aileniz olsa aynı yorumumu yazarsınız
kimse yolda başı boş pıtbull rot doberman gördüğünde a canım gel seveyim demez
korkar hayvanda bunu algılar kaçanı kovalar
hiç golden tarafndan parçalanmış bebek haberi okudunuz mu:confused:
şimdi şöyle bir şey var ben hiç merak edip kahveye girmiyorum, pek kahve alışkanlığım yok yani, ikincisi bana girişene ben de bıçak, sopa elimde ne varsa girişirim üçüncüsü de salmaktan kastım, sorumluluğunu almaktır, boşuna kanunlar koyulmamış... onun dışında hayvan sevgisi, hümanizm vs. kavramları tartışmiycam.
kahveye giren şöyle bir şey miymiş ?
http://b1111.hizliresim.com/r/d/h3cm.jpg
bir iki yerli yabancı kaynaktan katliam haberi.. ayda bir duyduğumuz cinsten
İki pitbull 7 aylık bebeğe saldırdı CNNTurk.com
Pet Pit Bull Kills Pregnant Woman in Pacifica California Home - ABC News
pitbull tehlikeli bi cins bu bir gerçek. herşey eğitime bakar bizim ülkemizde bu köpekler yanlış kişilerin ellerinde.kimse mecbur değil elinin kolunun yüzünün parçalanmasına birde o köpeğin okul bahçesine veya çocukların olduğu bir yere dalmayacağını kimse garanti veremez hayvan psikolojisi bu düşünemez sen ne kadar yetişrirsen yetiştir özellikle pitbull sa.iş sahiplerde bitiyor bence
Benim bulunduğum ortamada koşturarak bir pitbull gelse , bende kendimi savunmaya alırım..
Şimdi burda yazan hiçkimse o pitbullun kahveye nasıl girdiğini bilmiyor , bir ortama bir girmek var..Birde dalmak var...(Şu zamana kadar 4tane köpeğim oldu , şu andada jackrusselım var)
kimse ırkı soyu belli olmayan bir hayvanı şeker kız candy modunda yetiştirmek istemez
dost canlısı iyi bir arkadaş aranıyorsa zaten daha farklı türleri seçiyorlar
yazıda pitbull sever biri duygusal tarzda anlatmış
ama sizin testisiniz parçalansa ne derdiniz
olsun oda öldü ki
ya bu insanların cahilliğinden başka birşey değil ben çok gördüm sokak köpeği yolun karşından kendi haline geliyor diğer taraftan gelen adam hemen yerden bi taş sopa alıp hayvana atıyor hayvan kimin attığını görmüyor bile bu şekilde davranan adam asıl hayvandır köpekler durduk yere kimseye saldırmaz beyler bunu unutmayın bi köpek saldırdımı mutlaka birisi onu ya kışkırtmış yada canını yakmıştır
Bu yoruma katılmamak elde değil. Konuya yazanların bir çoğu köpek sahibi ama birde burdan bakmak lazım. Niyeti oyun olsun, saldırmak olsun üstüme hızla koşan bir köpek olduğunda bunu anlayamam ki herkesin canı kıymetli kimse demez ilk hamleyi köpek yapsında niyetini anlayalım diye direk savunmaya geçeriz.
Köpeğin bıcaklanması bencede doğru değil. Kahvede oturan insanların yerinede koymak gerekiyor ama kendinizi içeriye hızla bir köpek girmiş siz hoşt vs yaptığınızda size saldırmış 2 kişiyi ısırmış vs vs. Can havli ile biriside köpeği bıcaklamış.
Suçlu kim? Köpek mi? Hayır. Kahvedeki insanlar mı? Kesinlikle hayır. Burada suçlu sahibidir, bebeğinin olması ile köpeğinin olması bence aynı şey bebeğin gibi davranacaksın dikkat edeceksin, edemiyorsan bakmayacaksın.Kahvedeki insanlara saydırana kadar köpeğine sahip çıkamayan sahibine saydırılmalı, köpeğin ölmesinin sebebi de kahvedeki insanların zarar görmesininde sebebi sahibidir.
Ya beyler belki köpek iyi niyetliydi, oyun oynayacaktı, kahvedekilerin hepsi kana susamış yabani adamlardı falan.
Ama benim merak ettiğim şey, hırsızın hiç mi suçu yok? Bu köpekleri beslemek yasak değil mi ? Ya beslemeyeceksin, ya da beslerim, köpeğime sahip çıkarım diyosan, gözünün önünden ayırmayacaksın her türlü sorumluluğunu alacaksın.
Yok efendim annesi kapıyı aralık unutmuş da dışarı çıkmış falan, kim evinde köpek varken ev kapısını aralık unutur? Pencereden atlasa gitse neyse.
Pitbull'ları çok severim ama adı çıkmış köpek beyler, sorumluluğunu alamayacak adam yetiştirmesin lütfen, kaç kişi yazmış önceki mesajlarında benim köpeğim kuzu gibi diye.
herkez hayvan hakları savunucusu :) kendini korumak için köpeği öldüren vatan haini ilan edildi ilginç , köpek saldırmış sağa sola , belki öldürülmese o kahveden kolu bacağı kopmadan kurtulan insan olmayacak hala olay anında hayvan hakları adam hayvan o hayvan bu hayvan diyosunuz anlayamıyorum , herhangi bi köpek saldırdı gözü dönmüş hayvanın , atlamış testisinize koparıp atmış köşeye hala ah gel yavrummu diyeceğiz ? köpeğide öldürürüm sahibinide bulur onunda testisini kendisine yediririm.
üzüldüm gerçekten :S
üzüldümm :(
beyler aslında size forumun anlıyacağı dilde örnekliyim olayı...
Şahin'le Pitbul arasında cok fark yok
İkiside bilincsiz kişilerde olunca ki coğu bilincsiz kötü amaçli kişilerde sonucu böyle oluyor. bendede şahin vardı ama kimseye zararım olmadı alkollü araç sürmem, kimseyi taciz etmem sinyasiz şerit değiştirmezdim, sigara içirtmezdim arabamda. ama gel görki polis tarafından çevirilnce kaç kere koltuklarına kadar söktüler arabamı laf anlatamadım... simdi bakıyorm anılda gokhanda cidden düzgün efendi insanlar bu adamların pitbulu illaki anlattıkları gibidir. ama gel gör ki mahallede 3-5tane apaçinin elinde olan pitleri gör insanları korktmakdan başka bi amaçla kullanılmıyorlar... o yüzden herkes kendi pitini savunsun başkasının pitbuluna kefil yada referans olmayn :)
Alayı or..... evladı onun çocukları bunların hem köpege saldırır sonra biz bişey yapmadık köpek bize saldırdı der kendi köpeğim'miş gibi duygulandım ilk postu okuyunca keşke köpek hepsini aynı duruma soksaydına dünya bir kaç kereksiz insandan kurtulsaydı
içimden geçeni yazmışın abi,
size veya çok yakınınız bir köpek tarafından parçalansa yaralansa bakalım o zaman ne yazacaktınız bu kadar masum anlatılan bir pitbull umu koruyacaktınız sizin canınız çocuğunuz gitmiş sonra hayvan sevgisi diyeceksiniz yok böyle bir delikanlı bizde hayvan seviyoruz fakat bu tarz doğasında saldırganlık olan hayvanları boş bırakmayacaksın, insan beyni ile hayvan içgüdüyle hareket eder bilemezsin hayvanın aklından geçeni bi çoğunuz bana karşı cephe alacak bunuda biliyorum önce can sonra canan benim için böyledir:icon_wack
2adet pitbull sahibiyim.bugune kadar insana havlamadılar bile.ön yargı ve cahillik işte
Kopek o kahvehaneye girene kadar kimseyi isirmamis saldirmamissa,kopegi pesine takip kahvehaneye getiren ve orda o kopege saldiranlardadir serefsizlik.Eger kopek saldirgansa kahvehaneye gelene kadar zaten bi 5-10 kisiye daha saldirirdi,boyle birsey olsaydi da bu haberi saptirarak haber yapanlar kacirmazdi bu propagandayi.Bir de kendinizi kopek sahibi yerine koyun,ailenizle,annenizle oturdugunuz evde yetistirdiginiz kopegi saldirgan yetistirir misiniz?
Hayvan girilebilecek en kötü kahve olan Avcılar ın kahvesine girdi. Isırılan kişilerden ve orada olanlardan dinlerseniz bir de olayı, durum onlar açısından çok daha dramatik. Hayvan severliğim bir yana, orada anlatılan bir durumda, bende olsam yapabilirdim. Zor durum...
İnsanlar başka anlatıyor,
İlk mesajda Tina başka anlatıyor.
isteyene gelsin sevsin sorun yok her sey sahipte biter
http://hizliresimyukle.com/showpic-135519/aa.jpg
çok sakin köpek o kadar sandalye sopadan sonra kaçıcağına millete saldırmaya çalışıyo. açık ve net söyleyim benim başıma gelse o köpek veterinere gidemezdi.
Olay kesinlikle çok kötü bende köpek besledim hala da besliyorum onun artık yanınızda olmayacağını bilmek bile büyük bi acı hele ki böylesi.Köpeğin durumu tabiki bu yetiştirmeyle alakalı ama tek taraflı bakıyoruz olaya arkadaşlarım abilerim.Köpekten korkan biri olun kahvede oyun esnasında bi pitbullun kahveye girdiğini ve saldırdığını düşünün.Zaten köpekten korkuyorsun ki hele pitbull.Bırakın size saldırmasını arkadaşınıza saldırsa sizde hamle yaparsınız.Tabiki kesmek vs çok insanlık dışı geliyor ama korku insana herşeyi yaptırır.O köpeğin evden çıkar çıkmaz kahveye gittiği ne ***** belki yolda sağda solda korkutuldu kızdırıldı da kahveye o şekilde girdi ve saldırdı? Neticede tasmasında Ne şekilde yetiştirildiği yazmıyorki birazda testisleri koparılan kişi tarafından bakın.Tabiki hayvanlara saygı gösterelim sevelim besleyelim ama insana saygıyıda unutmayalım diye düşünüyorum
bendede vardı işyerinde besliyordum bebek var diye eve getirmiyodum.ancak 2 ay dayanabildim site baskısına sonunda köpeği yolladım..bana göre en güzeli alacan bi kangal yetiştirecen en hırçınından salacan o kahveye bakalım ozaman kim kime acıyo:(
Belli amaçlar için gidip parasıyla istedikleri cins hayvanı alıp, bahsi geçen amaçları için kullanacaklar, bi de bunun adına hayvan sevgisi diyecekler.
bi de köpeklerde herşeyin eğitimle alakalı olduğu söyleniyor ya hani, yahu insan bile eğitildiğinde saçmalayabiliyorken neredeyse her daim içgüdüleriyle hareket eden hayvanlar mı %100 kontrol altına alınacaklar eğitimle?
1 boxer (9 sene), 1 pitbull (2sene) kısa dönemlerde de Kangal,doberman ve Alman kurdu bakmış biri olarak diyebilirimki hikaye abartılarak yazılmış.bugün bir pitbull bana saldırsa gövdesinden kellesini ayırırım 1 dk bile düşünmem.pitbull köpek degil silahtir bunu bu sekilde bilelim
öncelikle sahibi adına çok üzüldüm bebekliğimden beri köpeklerle iç içe büyüyen biri olarak söyliyebilirimki insan ailesinden birini kaybetmiş gibi oluyor fakat pittbull silahır canidir gibi yorumlar çok yanlış bnce düşünebilen tek varlık insandır köpekler iç güdüleriyle hareket ederler insan bile nasıl yetişirse öyle devam eder evet pittbull diğer köpeklere göre daha saldırgan daha piskopat olabilir ama atın onuda iyi bir ailenin içine ısırmak nedir bilmez yani burda herşey yetiştirmeye bakar
Arkadaşlar,şimdiye kadar genellikle memlekette kangal besledik.Küçüklüğümden beride köpeklerle haşır neşir olduk.
Bi pitbull görsem karşımda etrafımda ona vuracak birşeyler ararım.Yani korkarım.
Karşımızdaki fino değilki,pitbull.
Kendi köpeğime karşı yapılsa,ogun beni durduramazlar.Üzüldüm açıkcası.
Rahmetli dedemin lafı vardır''bi köpek kangal değilse o itten korkacaksın,sahibine bile saldırır derdi.''
Golden retriever sahibini parçaladı
UYSALLIKLARIYLA BLNEN GOLDEN RETREVER CNS BR KPEK, SAHBN PARALADI !
http://images.habervitrini.com/haber..._parcaladi.jpg
Golden Retriever Sahibini Öldürdü
m.milliyet.com.tr
Adanada Golden Retriever Küçük kıza saldırdı
Retriever küçük kıza saldırdı
Sivas Kangal 10 yasında Çocuga saldırdı
http://www.pencerehaber.com/haber-78...-Saldirdi.html
Okul yolunda 9 yasındaki cocuga kangal saldırdı
http://www.haberayna.com/haberdetay....7&Categoryid=7
kayseride yaşlı adama kangal saldırdı
http://gazetesok.net/haber.jsp?cid=9..._saldirdi.html
Her köpek nasıl eğitildiyse o şekilde davranır.. yok pitbull muş yok silahmış yok vahşimiş geçiniz..
okurken tüylerim diken diken oldu bızım ülkemiz malesef böle o köpek pitbull olunca katil cani yaratık oluyo şimdiye kadar belkı 20 tane pitbull besledım ben cokta ugrastım o işlerle ama bitanesi ne bana nede baskasına saldırdı
bunuda en ıyı gökhan bılır aranızda o köpekler malesef bizim ülkemizde beslenıcek köpekler degıl o kadar sevmeme ragmen sırf yasaklar yüzünden şimdi alman kurdu beslıyorum
benım hıcbı pıltbulumu agızlıkla gezdırmedım ama alman kurdunu gezdırıyorum cunku herkeze saldırıyo
ben ne kadar evcıl yapmaya calıssamda böle oldu ama kımse sıkayet etmıyo alman kurdu dıye pitbull olunca havlasa bıle catıda sonrakı gun beledıye gelıyodu
o köpeklere cok acıyorum yazık oluyo bilincsiz sahıbının yuzunden....
10 yasinda fln dim galiba birkac haftalik tatil icn gittigimiz memleketimde kopek isrmisti, Tatil hem bana hem aileme zehir olmusti ve yanlis hatirlamiyorsam 5 ten fazla igne yemistim karnimdan, Kopegin kuduz olmadigi anlasildiktan sonra babam tufekle vurmustu. Bu haberde kendini yada sevdiklerini koruma icgudusu, Kim olsa ayni seyi yapardi heralde en azindan bende olsam bende aynisini yapardim . ( yasadigim o olaydan sonra en ufak kopekten bile korkuyor(d)um ve hala az da olsa korkmama ragmen su an kopek besliyorum )