Bu tartışma çok uzar gider ve sonunda kilit yer ( bence )
Cevabını gerçekten net olarak bilmediğimden soruyorum; Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazsınlar. Ülkemizde PITBULL beslemek kanunen yasak mı,değil mi?
Printable View
Bu tartışma çok uzar gider ve sonunda kilit yer ( bence )
Cevabını gerçekten net olarak bilmediğimden soruyorum; Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazsınlar. Ülkemizde PITBULL beslemek kanunen yasak mı,değil mi?
Kopegin azindan mi sahibinin varsayimindan mi
Tabikide sahibinin varsayimindan.
Sanırım yanlış anladın sen dostum.
kimsenin pitleri eleştirdigi yok.Doğası, yapısı ve içgüdülerine göre hareket etme eşiği bilinen bir hayvanı güç gösterisi olarak şehirlileştirmeye çalışanlar eleştiriliyor.
dostum konu açıldığından beri eleştirenler oldu bende açıldığından beri takipteyim konuyu artık daraltı geldi yazma gereği duydum :) genel karateristik yapılarından bahsettim ve kendi köpeğimden örnekler verdim. evde beslediğime dair örneğimin üzerine sanki çelişiyormuşum gibi konuşunca sen bu şekilde bi cevabım oldu.
ayrıca söylenen gibi gerçekten ruh hastası bi köpek değil. büyük bir balkonu olan sıkıntısız bir binada rahatça beslenir. besliyorum. aksine şehirlileştirmeliyizki cahil cühela takımı bu köpeğin artık bi makine olduğu sandıkları gerçekten kurtulsunlar. bir golden bir kangal bir terrier gibi ama daha dikkatli ve özenli bakılırsa inanın bunlar silinir gider hafızalardan.
Tina'nın hali.Aldıgı bıçak darbesi
Gürkan Şehitoğlu's Photos | Facebook
Buda normal yaşantısından bir foto saniyorum
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...63020002_n.jpg
Tina'ya bunu yapanları; kurban bayramı için kendi kurbanlarına nasıl davrandığını görüyoruz, sevap için kurban edeceklerine bile pata küte sopalarla girişen bir toplum :S
Allah bu gibi insanlara biraz vicdan biraz canlı sevgisi versin.
Bir köpeğin görüntüsüne bakıp bu sevgiyle yetiştirilmiş saldırmaz demek pek doğru değil,fakat konuyu okudumda burdada epey cahil insan var.Bende gebertirdim bogazını keserdim diyenler eğer bunu canı gönülden sölüyorsa onlarında insanlığından süphe ediyorum.Bikere haberi bile tam okumadan iki yazılanı okuyup tasmasız dolaştırılıyormus pitler saldırgan hayvanlar işte saldırsa bende gebertirdim falan tarzı yorumları yazanlara bakıyorum kopekleri yok.Bilgi sahibi olmayan sagdan soldan duymalarla hayatında köpek bile görmemiş insanların yazdıgı yorumlar hakkaten komedi görünüyor.Kimse o köpeği savunmuyor fakat o kahvehane yerine başka biryere girseydi gene o hayvanın başına onlar gelirmiydi? hiç sanmıyorum bu tamamen malesef girdiği ortamdaki insanlardan kaynaklanıyor.Cunku o adamlar kucukluklerinde köpek beslemek gunahtır köpek ısırır bak mamanı yemezsen köpek senı yer mantıgıyla yetişen kücükken köpeğe tekme atan sokakta taş fırlatan kesimden.
ya yazmayayım diyordum ama gerekiyor artık
ben köpekleri çok seven biriyim, imkanım olsa kesin bir tane sahiplenirim ama mümkün değil şu aşamada .
gelelim konuya
üzüldüm gerçekten ama burada tek suçlu var o da tinanın sahibi
hiç boşuna konuşup durmayın
zaten bu tip yazılar geldimi hepiniz hemen karşı tarafı suçlarsınız
2 dk düşünen yok
tina nın sessiz vedası isimli yazı tamamen acitasyon başka birşey değil
olayın tek suçlusu sahibidir
kimse karşısında pitbull görünce aaaa ne şirin şey gel kuçu kuçu demez, ayakta uyumayın ..
tinada eminim kahveden içeri dalınca "selamun aleyküm ağalar dememiştir"
yazıda en can alıcı nokta şu :
Tina o güne dek yapmadığı bir şeyi yaptı. Açık kapıdan usulca süzüldü.
aaaa bak sen !
tühh ya, seni gidi seni
yapmazdın sen hiç böyle, uslu uslu oturur tv seyrederdin ya ?
sahibinde bunu bildiği için seni başı boş bırakmış
o yüzden suçlu kahvedeki hayvan düşmanlarıymış
Köpeği olmayan insanın bu olaya bakış acısıyla olanınkinin olayı kavrayısı tamamen farklıdır.Bu dediğimi köpek sahipleri anlayacaktır.Bunu sabaha kadarda tartışsak bu gerceği kimse değiştiremez.O kopek belki saldırgandı belki sahibinın hatasıydı bunları bilemeyız köpeğide sahibinide tanımadan olaya sahit olmadan fakat o kahvehaneyı bilmememe ragmen içindeki insanları tanımamama ragmen emınımki hayvansever değillerdi tipleride gayet iyi tahmın ediyorum komik olmayalım daha fazla.
TT bir sosyal paylasim alani, fikir tartismasi platformu degildir.
Lutfen haber paste etmeyin