yogi Nickli Üyeden Alıntı hiç ultimacı yok mu ya? en son oynıyalı rahat 10 sene olmuştur
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor
beyler lvl 20ye kadar ucretsız oynayabılıyoruz acalımmı bı grup wow
Dunemaulda başlayın başımın üzerinde yeriniz var
Legen...wait for it...dary!
aliozel Nickli Üyeden Alıntı Dunemaulda başlayın başımın üzerinde yeriniz var çok fazla Türk var bazen sıkıcı olabiliyor duygusal insanlar olduğumuz için dentarg ta oynuyorum ben 10 tane Türk yoktur.aslında böyle biyerde toplansak daha iyi olmaz mı.Türk gücü hesabı guild falan
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı abi herkesin bi quatrosu olmamıs olabilir ama herkesin bi kuş serisi olmustur
gençlik wowda açalım techturkey guild
s2k Nickli Üyeden Alıntı gençlik wowda açalım techturkey guild oluur dentarga beklerim
BarBo Nickli Üyeden Alıntı oluur dentarga beklerim yalnız en bastan baslıycaz konu acsana
s2k Nickli Üyeden Alıntı yalnız en bastan baslıycaz konu acsana abi 54 lvl warrior var şimdi zaten yeni başladım 0dan başlatma beni konu açalım evet.
BarBo Nickli Üyeden Alıntı abi 54 lvl warrior var şimdi zaten yeni başladım 0dan başlatma beni konu açalım evet. artık cok gec tankımız sensın bellı oldu ahahah
Bende oynamak isterim ama WoW'dan hiç anlamam
EgemeN. Nickli Üyeden Alıntı Bende oynamak isterim ama WoW'dan hiç anlamam http://www.techturkey.com/forum/sohb...key-guild.html
arkadaşlar oynadığınız oyunlarda epin, gold, bot vs ye ihtiyacınız olursa pmden gönderin. yardımcı olurum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları