Arkadaslar sifreli konusma filan mi bu? Illuminati filan? Dede? Antalya?
Printable View
Arkadaslar sifreli konusma filan mi bu? Illuminati filan? Dede? Antalya?
konuyu açayım o zaman şifre filan değil.
Hüseyin DEDEOĞLU bizim kardeşimiz dostumuz Adana' da yaşıyordu ama yaşantısına Antalyada devam etme kararı aldı bizde ona olan sevgimizi anlatmak için konuyu açtık ve ona buradan güle güle demek istedik
Seni seviyoruz DEDEM
hüseyin allah yolunu açık etsin herşey gönlünce olsun ..(dedem benim ;))
antalyada yalnız asla değil...herhangi bir sorun veya yardım gerekirse buradayız....yalnız bırakmayız...en kısa zamanda tanısırız umarım....
Vay dedem benim Allah yolunu açık etsin ANTALYA'ya gelicem ınsallhh haciz ve duruşmalarım var orda özletme kendini bir durum olursa haberimiz olsun .... AEO ;)
dede bizim crxi alan arkadas değilmi? yalnış mı biliyorum?
ne iş yapar veya ne iş yapacak bu DEDE arkadaşımız ...
dedede ef vardı yanlış hatırlamıyorsam, yolu açık olsun iyi bir arkadaş
çeşitli rivayetler dönüyor:D
dede ıle konustum yarın aksam bırlıkte yemekte olucaz bakalım bıseyler yapmak ıstıyorum bende tıcarette ınsallah gonlumuze gore olur hersey
Hakkımızda hayırlısı olsun efe kardes cok saolun :)
Allah herkeze gönlüne göre versin ihtiyaRRRR ;)
dede adanada yaşayan bir abimizdir. bazı sıkıntılarından dolayı burda kalmak istemedi ve kardeşi gibi gördügü kemalcanın yanına antalyaya gitti. ne iş yapara gelince bir insanın nasıl bir iş için bir cıkmazı olursa dede onu ordan cıkarır ;) elinden gelmeyen iş yoktur. cevresi cok geniştir. mekanik olarak araçtan anlar, parça tedariginde her türlü destegi saglar.
antalyalı kardeşlerimizden adanada misafir ettigimiz cok kişi oldu. hepsi pırlanta gibi adamlar. hepsi dedeyi cok sever dede de onları. ama o bizim dedemiz :) bırakmayız onu bir yere ;) kafasını dinlesin tatilini yapsın gelsin. efeee dedeye iyi bakın bastırtmayın oraları :D
herkeeşşş rahatına bakabilir.
bullet07