Aracı ben aldım Allah'a şükür kimseyi kandırarak araba satmadım olan masraflarıda arabayı almak isteyen kişilere tek tek söylüyorum burda boş konuşarak arabamı kötülemenin bir mantığı yok
Printable View
Sizce
2011 Polo GTI mı ? 2009 otomatik full Cooper S mi ?
2011 Polo GTI, ama cam tavan şart :)
Düşündük taşındık Polo aldık konu silinebilir...
Arkadaşlar bu araç hakkında bılgınız varmıdır?
Mini Cooper Cooper S 2007 Model 45.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 63548995
Arkadaslar muratin sordugu araci bilen varsa yazsin kendisi samsunda bosubosuna ordan kalkip gelmesin murt en kotu adami cagirir biz baktiririz onden sen anlasirsan:)
tamamdır aren teşekkür ederim.adam dönene kadar belki bilen bırısıde çıkar.
3 ay kadar önce ben bakmıştım o araca cok benzıyor aynı galerı ruhsat fotokopısını almıstım eger bulabılırsem bakıcam tekrar yazıcam
ruhsat fotokopısını bulamadım abimle gorustum şimdi o araç dedı kendısı bakmaya gıtmıstı bı sorunu yoktu kredi işi olmadıgı ıcın kalmıstı dedı fakat fıyatı cıkmış o zaman 42 bın yazıyomus 39.600 e pazarlık yapmıslar haberınız olsun bana söledıgı bunlar
samsunlu hemşerim alabılecegın aracın fıyatında kafandakı limit ne 2008 bi tane full+ full var satılık wolkan nıcklı abimizde sahibindende ılanıda var
Frk bende 2011 civic elegance manuel vites var, ekstraları bayagı bır bol (motor dışındakı aksesuarlar,memur spec :) ) onunla takas yapıcam eger anlasırsak.sızın arkadasınızda dusunurse onunlada gorusebılırız.yalnız üzerine para verme şansım yok :(
bu sitede aren ve mesut dısında hıc minici yok sanırsam yada yardımlaşma yok, düşündürücü :beuj:
ben varım :D
Kanka sen adamla anlas sen gelmeden biz baktiririz bide motor saseden bi kasko sirketine sorgulatiriz icine sinerse atlar gelirsin:)
araç bu :) sence o şekilde olabilir mi ?
Mini / Cooper / Cooper S / HATASIZ BOYASIZ NAVİGASYONLU OTOMATIK COOPER S sahibinden.com'da - 71321581
valla kafa kafaya olsa bıle ben yıne ıstemezdım cunku otomatık :D bu zamana kadar bındıgım araclardan bır tanesı otomatıktı zaten oda otomatıge tövbe ettıgım aractı :) teşekkür ederim.
konuya dönersek miniciler bu aracı bilen varmıdır?
Mini Cooper Cooper S 2007 Model 45.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 63548995