|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Evet beyler PS3 için
en iyi F1 strateji savaş oyunlarını oyanayanların dilinden bir ögrenebilirmiyim bir kaç oyun almak istiyorum __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
Kıllzone 3 şuan tek geçiyorum türkçe oyun(savaş)
Son Düzenleyen Semii; 14-11-2011 09:03. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Modern warfare3 online i super dead island baya iyi uncharted 3 full turkce baya eglenceli
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
Modern warfare 3 tek geçerim.daha yeni bitirdim.bir oyun bukadar güzel olur ancak
)
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
çok fazla oyun oynamıyorum ama oynadığım 1-2 oyun var onları yorumlayım
şuan l.a noire'e sarmış durumdayım gta tadında ama bu sefer şehirde işlenen suçları çozuyorsun deliler , sorgular falan çok eğlenceli akıcı bir dedektiflik oyunu çomezlikten kurtuldum şuan mavi üniforma ve polis arabası yerine sivil takılıyorum trafik diye geçiyordum onceden ![]() tavsiye ederim farklı bi tarzı var bunun dışında dirt3 aldım free olarak gazlarken keyifli geldi eğlenceli bir oyun ozellikle direksiyonla sanki gerçek hissi veriyor bana GT5 zaten sürekli oynuyorum ozellikle online oynama ringde time trial yapmanın keyfi bambaşka gitar hero oynarmısın bilmiyorum ama bende komple seti var davul çalması inanılmaz keyifli 3-4 parça çalıp ter su içinde kalıyorum eklemeyi unutmuşum geçen gün spiderman edge of time aldım oyunun senaryosu biraz kotu ama grafikler oynanabilrlik çok güzel god of war havasında ama senaryo sarmadı ayrıca sırada bekleyen oyunlar uncharted 3, cod3 ve battlefield 3 çok başarılı oyunlar __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R Son Düzenleyen onursumer; 14-11-2011 09:30. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
Beyler chipli makinalarla artık online oynanabiliyormuş varmı bilgisi olan ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
çünkü online oynayabilmeniz için o an çıkan tüm güncelleştirmelerin yüklenmesi gerekiyor firmalar bu yuzden bile arada güncelleştirme çıkarabiliyor __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: pek yakında :)
|
bad company 1-2-3
modern warfare 2-3 medal of honor serisi...hepsini oyna hilmi
__________________________________ -35 VT 555 98 vti -35 AD 5528 04 ep3 -35 EA 6432 08 fn2 -35 ?? ![]() nur içinde yat,seni hiç unutmayacağız madi...!!! parts dealer - boostprojects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
adamı asosyal yapıyor bu cihaz yemin ederim bütün bayram gta yı bitirmekle uğraştım bitmedi gitti
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
EN başta F1 oyunu istiyorum arkadaşlar acil F1 krizine girdim
şöle G25 ile iyi oynananbilcek görüntülerin süper oldugu bütün pistlerin oldugu bir oyun istiyorum __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Ama söyliim sırf Forza için Xbox alınır. __________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: gc8, ee8, em2
|
Battlefield 3, medal of honor tum serileri, gt5 klasik zaten... F1 en son aktuel olan iyi die biliyorum arkadas cevremden, driver eglenceli olabilir... Ama savas oyunlarinda yeni cikan charted 3.. Demolari 10nr, battlefieldi sahsen oynuyorum! Siddetle tavsie ederim...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: M 3
|
savaş olarak killzone 3 öneririm .. efektler falan çok çok iyi ..
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Beyler ben bu oyunları gitti gidiyordan bakıyorum
benim makina chipli falan degil bunların orjinal olup olmadıgını nasıl bilcem birde istanbul anadoluda gidip secip oyun alabilcegim yer neresi var uygun olcak ama
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bende sürekli gittigidiyordan alıyorum referanslarına bakarak
zaten ps3 de kopya oyun yok hdd den çalıştırıyorlar kırık makinelerde oyunu var olan oyunların hepsi o yüzden orjinal en son world_bazaar kullanıcısına ait ürünler 1/3, GittiGidiyor bu kullanıcıdan alışveriş yaptım satıcıdan kargo takip numarasını beklerken kargo geldi eve ![]() odemeyi onaylamak için mesaj atmak zorunda kalmıştım haha
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
abi ben her zaman burdan alırım oyunları başka bi yerden fiyat sormaya bile gerek yok hep en dip fiyatlardır. Tavsiye edeceğim oyunda savaş oyunu olarak battlefield 3.Geceleri toplanıp online oynuyoruz baya keyifli. BATTLEFIELD 3 PS3 OYUNU KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ HEMEN KARGO.. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 64249015 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: bmw m3
|
Call of duty modern warfare 3 hatta modern warfare serilerini baştan oynayabilirsin, oyunlar ödüllüdür.
Battlefield 3 ve pes 12 en güzel zaman harcanası oyunlardır. __________________________________ Yukarıda tüm yazdıklarım kolpadır. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|