Şimdi seçenekler şöyle ; Ford Sierra,R21 Concorde,Tempra Sxa-ak veya 16v,Mazda 626lar 323 ler,BMW e28, vs vs birkaç tane daha var aklıma gelmedi şimdi.
Piyasaya bakıyorum araba yok + saçma fiyatlar var.
- Mazdalardan temiz pek yok,2. el de yok yedek parça durumunu bilemicem.
- R21 bence değeri bilinmeyen bu paralara mükemmel bir araba ama onunda 2.el ölü ve yedek parçadan tırsıyorum.Gerçi gene renaultdur diğerleri gibi parça sorunu olcağını sanmıyorum
- BMW den zaten 1 tane araç bulabildim onunda yedek parça durumu sakat galiba..
- Ford sierralar da paralarına göre çok güzel araçlar hoşuma gidiyor birkaç tane var ama alsak ufak ufak toplayıp bineriz desek parçalarını bulabilirmiyiz bilmiyorum gerçi komşumda var parça sıkıntım pek olmuyo ama bazı parçaları pahalıdır diyor.
- Tempraları artık nerdeyse herşeyini ezbere biliyorum senelerdir bindiğimizden ondan sıkıntı yok keşke gene temizi denk gelse
Yani bir zamanlık bizi idare etcek şöyle hafiften eskiden kalmada olsa namı olcak bi araç arıyoruz,tek binmicem ailem(babam annem ve ben) bincez. Onun için bu arabaları söyledim.
Kafam çok karışık zaten şu anda piyasada bi garip,sizlerinde yorumlarınızı alayım dedim.Ne önerirsiniz,hangisi,neden,bekliyelimmi yoksa bişeyde kararmı kılalım,önerceğiniz bu tür araçlar falanda varsa bakabilirim.
Bekliyorum yorumlarınızı