|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Bu konu hakkında aydınlanmam lazım bi sürelik hardcore araç lazım bilgi kirliligi kulaktan duyma yanlış bi ton bilgiler mevcut en net bilgiler lazım bana
![]() kulaktan duyumlar degil , net bilgileri olan , ozellikle kullanan kişiler yazarsa sevinirim Oncelikli sorular , corsa 1.3 ozellikle, 1-Verginiz ne kadar ? şöförüde yükten sayıluyor gibi yorumlar okudum o zaman 1500 kgyi gectiginde ust dilim vergi oduyormus sanırım corsacılar dogrumudur ? 2- Koltuk işletmeden cam işletenler gordum cezaları ne oluyor ? kimisi hiç işletmeden rahat rahat geziyormuş polis sıkıntısı yaşıyormusunuz ? 3- köprü geçme yada hız limiti sorun degil yani bu van araçtan korkulması efsanemidir nedir ne degildir alırsak başımıza ne sıkıntılar gelir ?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: :)
|
1.3 corsa istanbulda sıkıntı diye biliyorum abi, kamyonet olarak geçtiğinden.
1.7dti lere bakabilirsin fabrika çıkış hususi olanlara. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Fabrika çıkışlı hususi yok ama koltukları aynı tip otomobil olarak geçen, bayide otomobil haline getirilmiş corsa 1.7dti comfort'lar var.. 1.3'ten tek farkı vergisi ve max. 2003 modele kadar olması..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Audi Q7, corsa c <(^^,)>
|
mart ayında almıştım ben corsa c 1.3 cdti koltuklar işli 2005 model 2011 2ci mtv taksidi 156 tl ödedim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio Rxt
|
bende mart ayında fiestaVan aldım hala kullanıyorum.arka koltuğu camı işli değil üstelik arka camlar filmli,arka koltuğu sökünce muayeneden rahatça geçtim.bi kerede olsun polisten yana sıkıntı yaşamadım.vergisinin tek taksidi 479liraydı ve şöföründe yükten sayıldığını ilk kez burda sizden duydum
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bende bi ara araştırmıştım...eskiden van alıp arkalara koltuk ve cam taktırıp ruhsata işletiliyormuş ama artık bu uygulama kalmış.ruhsata işleme artık yapmıyorlarmış....eger hazır yapılı varsa km az temiz al derim yoksa 3-5 için gerek yok..
__________________________________ 35 1/2 KSK ''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım " psn : derman3534 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
ben 1,5 senedır kullanıyorum fıesta van cam koltuk işli değil her gün 1. köprüden babam geçiyor sıkıntı olmadı ama tabiki sağda bekleyen polislerin gözüne soka soka geçmiycen en soldan usul usul
muayeneye gıderken koltuk 2 vıda zaten söküyorum camlarında orjınal kapakları benım camların üzerini direk kapatıyo yapıştrıp muayeneden geçtim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
kankacım palio van kullanıyoruz 1 senedir gerçi daha hiç vergisini ödemedim ama
köprülerde falan hiç sorun yaşamadım polislede
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechTurkey
|
sende şans var :d
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechTurkey
|
en mantıklısı sanırım 1.7 gercekten kardeşim bildigin normal araba gibi geçiyomus hakkatten bunlar vize 2 yıl falan 1.7 motoru biraz eski gibin ama o sıkıntı sanki __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Abi bence 1.3 cdti motordan pek bir farkı yok.. Sadece ses çok rahatsız ediyor.. Km'de önemli değil izusu motorlar 500 bin'e kadar yolu var
yazılım ile dumansız güzel değerler'de alınıyor..
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TechTurkey
|
ses olsun ya ses candırvergi ne kadar veriyosun yillik ? kasko cok tuzluymuş sanırım dogrumudur ? __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
Bende ticari olarak kullandigim connect var 1 tane van muane her sene 2 yilda bir degil izalasyon daha zayif amortisorler daha sert genelde van araclar donanimsiz olur abs klima opsiyonel.. bunu satinca binegini alicam cok agir bir isim yok neticede koltuk cam yasal degil bir sekilde kullanilir ama binegi varken kafa rahat gezmek daha cazip bence... Birde kmler cok yuksek km arttikca masraf artiyor arabada neticede..
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: :)
|
isuzu motoru var kırsal vs farketmiyor abi, sağlam motorları. 170-180k kmde haşatı çıkmış şirket aracı olarak kullanan bikaç kişiye sormuştum hiç sorun çıkartmadı bu zamana kadar falan demişlerdi. corsa c nin kronik sorunları var volant kaçırması vs gibi o kadar.1.7lerin motorlarına da bişey olmaz kolay kolay.hususi olanları da zaten şirket aracı olarak kullanan neredeyse hiç olmadığından çoğunun durumu iyi ya da orta halli oluyor. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Van dan kacilirmi ya ben daha cok kosarim
hep guzel hem hafif hem dijel vergisi cokmus olsuuuun derdi cok olmasin kopru sikintisimi folyo kaplayip bilem geciyolar motormu arac satin alirken nasil gerekiyorsa ole olsun yeter km ne kadar dusuk o kadar iyi tabi ama sardirulmamis ![]() 1.7 van iyidir fiestada bakilabilir tavsiye ederim ama muayne her sene birde sigorta kasko biraz tuzlanir
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Palio 1.3 2007 model van. 270 tl vergisi. Heryil vize. Zaten vizeden gecmeyecek bisi yok. Trafik sigortasida bi 400 tl var
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
bende kısmetse 1.4 corsa comfort 3k alıyorum o sıkıntı degil dimi?
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
![]()
|
![]()
Son Düzenleyen berkay_aydin; 14-11-2011 20:40. |
||
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
iyi bari evdekilerle tartıstım kendi param anca ona yetio 3kapı kırmızı bi 1.4 comfort buldum alayım bari onu hemen. sagolasın
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |