showtv'de video'su yayınlandı net'e de düşer birazdan.
showtv'de video'su yayınlandı net'e de düşer birazdan.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
şimdide kanal d de haberde![]()
ŞerefsizlerGünlük 800 lira
...
ya o değilde lpgyi çalmaya çalışan varmıdıronu çalarken pompayı kovaya değilde direkt kendilerine monte etmeleri gerek sanrım
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
war tabiki ordada başka dümen var 50 istiyosun 30 koyuyo bi onceki arabanın fişini veriyo sana 50 diye hele fiş istiyomusun diye soruyosa bilki öpüldün![]()
fena hakkatten ya demin izledim.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
DUYARSIZ KALMAYALIM
SHELL TÜRKİYE
Şikayet ve Geribildirimler : onerileriniz-TR@shell.com
Bende izledim az önce Atv de.. Harbi tam O**spu Çocukları bunlar ya.. :@
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
Ben babamın 10 sene önce "Bunlar dolandırıcı" dediği zamandan beri marketinden su dahi almıyorum. Hatırlayanlar vardır eskiden masmavi kocaman bir istasyondu. Şimdi dolandırıcılıkları tescillenmiş![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
aq şerefsizleri yaaaa..şimdi haberlerde gördüm...artık yakıt alırken pompacının başında beklicem...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
bu haber istemsiz bütün pompacıların işini zorlaştırcak... dürst çalısan insanlarında başı cok ağrıcak.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ya burası çok işlek bi yer aynı pompada bissuru araba oluyo surekli zaten benzincilerde 20 50 100 liralık benzinler sürekli alınıyo fiş isteediğin kadar o yuzden fişine dikkat etmek lazım. bana iki ayrı fişi birleştirip vermeye çalıştılar ben ole yakaladım. fiş istemessen zaten sana yazmadım plakanı diyo.
bundan sonra pompacılara sorarız abiye depoyamı koyuyorsun bidonamışaka bir yana bu işi sadece pompacı yapamaz benzin istasyonu sahibi hiçmi farketmedi bu işi
hep pompanın başında beklerim. tık sesini duyarım tam olarak ne kadar ödeyeceğimi görüp öyle girerim içeri. bu adamlar gibi daha çok yapan vardır
aslında en iyisi yurtdışındaki gibi olması, herkes doldursun kendi aracının deposunu
yuh bu kadar salakta hırsızlıkmı yapılır arkadaş
geçmiş olsun arkadaşlar
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)