|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
konunun yeri burasımıdır bilmiyorum ama bu elektrikli boya tabancalarından kullanan varmıdır? Kullanışlı oluyor mu? paint zoom harici BOSCH da var bir kaç model. Çok fazla bişey değil bir oda boyayacağım.
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar yarın yada öbür gün almam lazım. __________________________________ feel is everything |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
niye paint zoom harici ?
ben geçenlerde aldım paint zoom u motorunun gürültülü çalışması haricinde bi sıkıntısı yok koca ev boyadım hemde ahşap köy evi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
harbimi diyosun abi kaç paraya nerden aldın =) paint zoom bi kaç kişi kullanmış hiç memnun kalmamış soruşturdum bi ondan öyle dedim.
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
internette 59 liraya fırsatlı indirimli ürün olarak satılıyor paint zoom
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] I ♥ My Primera!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: DN 106 Gti
|
Aslında almak lazım bi köşede dursun elbet lazım olurda kendı sitesinde 84 lira ya gözüküyor. 59 fena fiyat değil
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ben 104 liraya aldım daha bu yaz dediğim gibi bildiğin ahşap köy evi yarım günde tamamını boyadım
![]() tek sıkıntı dediğim gibi o motorun gürültüsü
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
pm attım..
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
CİNO bosch a okadar para vermene gerek yok yavrum, ben dandik bi çin malı aldım onunla baya işimi gördüm jant bile boyadım düşün
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
paint zoom u kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 senedir bosch un elden kompresörlü olan tabancasını kullanıyorum hemde çok hor kullanırım yani gık demedi daha çok dayanıklıdır paint zoom un plasti k aksamları çok dayanıksız selülozik boya uzun vadede baya zedeler diye düşünüyorum kesinlikle ucuz alıcak kadar zengin olmayın bence pişman olmayın isteyen izmirde gelip deneyebilir dükkanımda ondan sonra karar werebilirsiniz
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
abi sana cepten ulaştım.
aynen kardeşim bende ondan düşünüyorum tipi akülü vidalama gibi =) __________________________________ feel is everything |
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: CITROEN C4
|
geçen hafta sonu bende kullandım bin pişman oldum televizyonlarda gösterdiği gibi kolay değil
__________________________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
işin püf noktası el yatkınlığı, yoksa hiç kullanışlı olmuyor
tetiğe bastığın an sabit bir yerde tutmamak gerek Cino benimkinin markası bile yok uyduruk bişey perpadan aldım 60 lirada para vermiştim ![]() en güzeli alacaksın ufak bi kompresör pistole ile boyayacaksın
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
400 liranın altında çıkmadı tabacası osu busu :/
__________________________________ feel is everything |
|