|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Subaru Forester Turbo S / Fiat Palio 1.2 16v
|
Arkadaşlar geçenlerde gittiğim bir alışveriş merkezinde boş bularak daldığım özürlü araç sürücülerine ait park yerine asılmış levhayı görünce bugüne kadar yaptığım terbiyesizliğin farkına vardım bu konuda hassas olmayan bir çok kişi var bende bunlardan birisiydim zararın neresinden dönülse kardır diyerek böyle bir konu açma gereği duydum umarım bundan sonra dikkat etmeyen arkadaşım varsa daha dikkatli olur.
LEVHADA YAZAN YAZI Yerime park eden sürücü umarım birgün benimle aynı kaderi paylaşmazsın ve park yeri aramak zorunda kalmazsın. Son Düzenleyen 1lker; 15-11-2011 01:07. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
geçenlerde bir yerde okumuştum bu AB uyum yasaları gereğince özürlü park yerlerinde elektronik bir mekanizma yapılacakmış ve sadece özürlü araçlara verilecek olan bir sensörlede açılıp kapanacağı yönündeydi ne zaman yapılır ne zaman görürüz bilmiyorum.inşallah yaparlarda engelli vatandaşlarımızın yüzü güler cidden benim sinirim bozuluyo özürlü parklarına park eden insanları görünce zarar veresim geliyo araçlarına ama sadece içimden saydırıp devam ediyorum.
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa Sport
|
Şuanda izmirde forumda uygulanıyor bu sistem
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
zararın neresinden dönersen kardır duyarlı olmalıyız gerçekten.
__________________________________ buRgundy mouSe >>> 34 BLJ 34
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: gti
|
levhadaki yazı dokundu be
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
kesınlıkle aslında bu sekılde levhalar daha fazla dıkkat cekıyor beledıyelerın ev hayvanları ıcın bı kap su afıslerı ne kadar yararlı olmustu bu tarz uyarılar heryerde olsa daha fazla ınsan bılınclenır ben o gunden sonra asla koymadım aracımı ozurlu aracı ıcın ayırılmıs yerlere umarım herkezın dıkkatını ceker
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Megane 3 Dci
|
Ne kadar güzel bir konu açmışsın 1lker, tebrik ederim. Bir çok insan senin kadar cesur davranıp kendi özeleştirisini yapamaz bu şekilde. Dediğin gibi zararın neresinden dönülürse kardır. Hepimizin bu konuda duyarlı olması lazım gerçekten.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
teşekkür ederim benim ayıbım belki birçok kardeşimin dikkatini çeker diye düşünüp açtım umarım herkez bı nebze daha dıkkatı olur
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: :)
|
Bazen insanlar engelli park yerleri fazla kullanılmıyor deyip park ediyor araçlarını.Aslında otopark güvenliği önlem almalı bu durum için.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
farklı bır bakıs acısı katılıyorum bırazda otopark guvenlıgının dıkkatını cekmelı bu konu ama ınsanımızında buyuk olcude bılınclenmesı gerekıyor
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Bende bodrumda görmüştüm bi levha..
Park yerimi aldın.. Özrümü de alabilirmisin diye.. Çok etkilemişti.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
valla hiç park etmedim engelli park yerine işimde olsa 2 dakika fazla arar bulurum park yeri ama bazı alışveriş merkezlerinde saçma sapan yerleri engelliler için ayırıyolar o işede kıl oluyorum ben sağlam halimle oraya park etsem arabadan inemem
__________________________________ PSN: ZGRERN www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
evet buradaki carrefourdada dedıgınız yazı var
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
kesınlıkle katılıyorum dıkkat cekılmesı gereken bır dıger konu park yerı var ınme yerı yok :S
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Özürlü araç plakalarıda standarda döndü, eskiden plakadan utanıp koymayan şimdi gönül rahatlıgıyla koyacak , birşey desen sana rapor mu göstericem diye atar yapar birde.
Size de helal olsun ilker bey, açık yürekliliginiz için |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
malesef ülkemizde bu konuda hic bir duyarlılık yok .amerika ve avrupada alısveris merkezi ve türevi sosyal alanlarda en yakın yerler engelli park yerleriyle dolu. Ve her zman bos kalır gereken kullanır.Bizde ceza yaptırımı yok.Yurtdısında engelli yere park ettiginde aracın tekerini kitleyip kol gibi bir ceza gonderiyorlar.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot BVA...
|
Engelliyim, haliyle aracım da engelli plakalı. Yaşadığım şehirde bulunan tek alışveriş merkezine gittiğimde engelli park alanlarında engelsiz plakalı araçları gördüğümde özellikle çıkamayacakları şekilde önlerine/arkalarına park ediyorum ve telefon numaramı aracımın ön camına bırakıyorum, özellikle muhattap olabilmek için şahsiyetlerle...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |