|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
beyler tam pc lazim olucagi zaman sikinti cikti bilen arkdslar varsa cok acil bilgisayarimda tilgin modem var masaustu pc kabloyla bagli ilk once mmodemde hicbir sorun yok isiklari yaniyor ana merkezdende baktrdim internet calisyr yalniz benim masa ustu pc de ag isareti surekli ag baglantisi kopuyr 1 saniye sonra tekrar baglandi diyor sonra yine kopuyr kablodn olur diye kablo denedim baska ondada aynisi oldu internet isiklarida yaniyor pcde bi turlu anlayamadim ethernet karti diye suphelendim ama aygit yoneticisinden bakinca ordaki sari unlem isareti cikar sandim ondada sorun yok nerden kaynakli ders notu giricem gece gece sikinti oldu simdi laptoptan yaziyorum ama buda rusca laptop
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Ethernet kartin arizali olabilir yada kablo ucundaki rj45lerde temassizlik vardir
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Aygıt yöneticisinden bağlantı hızını 10mbit yarı yönlü olarak dene derim. Kablo yada ethernet kartı arızası ihtimali yüksek.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yerel ağ bağlantısında Sağ tuşa bas özelliklere tıkla en alttan açılan pencerede üstte yapılandır var ona bas.daha sonra bi pencere daha açılır o açılan pencereden de Speed & duplex yazan kısıma tıkla ordan 100mb full yada 10mb full yap. sanırım düzeltebilirsin
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aygıt yöneticisinden ethernet kartını devre dışı bırakıp yeniden etkin kıl yapın durum düzelmezse.
ethernet kartının driverin kaldırın yeniden yükleyin __________________________________ _____________________________ Bir namazlık saltanatın olacak Taht misali o musalla taşında.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
)
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
cok anlamıyrm pc den bakalım laptop alıcam bu eskıdı artık
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
ADSL hattı genelde en fazla 8mbit oluyor. Ağdan başka pc'ye bağlanıp dosya aktarımı yapmıyorsan sorun hissetmezsin.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|