|
|
#1 | |||
![]() |
Yine sallanmış Van. allah ordaki vatandaşlarımızın yardımcısı olsun -10-15 derecelerde sokaklardalar
![]() Van’da evlerinde ya da çadırlarda kalan depremzedeler 7,2 ve 5,6’lık iki depremin ardından 5,2’lik bir deprem daha yaşadılar. Depremin ardından bulundukları mekanlardan dışarı çıkan vatandaşlar, panik halinde akrabalarının bulunduğu noktalara doğru gittiler. Yetkililer depremin yıkıma neden olduğuna dair ellerine henüz bir bilgi ulaşmadığını belirterek, çalışmaların sürdüğünü kaydettiler. Deprem, ilk belirlemelere kentte yıkıma yol açmadı Van’ın Merkez Mollakasım köyünde meydana gelen 5,2’lik deprem, ilk belirlemelere göre kentte yıkıma yol açmadı. kaynak : milliyet |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Prestij
|
ben hakkaride askerim izine gelmek için van ktm ye katılıyorum havaalanı orda olduğu için devlet onlara okulların spor salonunu açıyorlar sıcacık ama onlar pkk bayrağı asıyorlar duvarlara tebeşirle kürdistan yazıyorlar birde bizi toplayıp çadır kurmaya gönderiyorlar çoğu hak ediyor donsunlar yani
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Siyasaet olsun istemiyorum kesinlikle fakat toplanan yardımların yerine ulaşıp ulaşmadığını ve ne zaman ulaşacağını sorgulayan birini daha göremedim malesef
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben dun safranboluya gittm. yolda en az 10tane tır gördum prefabrik ev taşıyorlardı.. gerekli yardımlar ulaşıyordur tahminimce. ama TVde yapılan para yardımı bana görede muallakta
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
yakında sehırde kımse kalmıcak yardımlarda devlete kalıcak.
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Prestij
|
havaalanına gidip kargo ucaklarından cok yardım kutularından indirdimde para konusu harbiden piyasada yok birde tek katlı gecekondunun önüne evden daha büyük çadır kurdum sonrada yetmiyor diyorlar orayı görmeden yorum yapmak basit adama çadır kuruyoruz çocuklar bizi taşlıyor Cahillik yani
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corolla E15 & 84 Marlboro 131
|
Rabbim Van'a takıldı..Ama yakınlarında olduğumuz için bayrak açanları halen daha asker sevmeyenleri bizde oraya gidip dönen sağlıkçı arkadaşlarımızdan duyuyoruz..
__________________________________ Corolla E15 & 84 Marlboro 131..
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
gecen ben tv programında gördüm bi cok kişi tv de su kadar yardım ettim ediyorum deyip o yardımı ulastırmıyormus.
gecen 40milyon tl toplanmıstı canlı yanında ama geri dönüş ceyreği kadar olmamıs yardımın cezası yok bedavadan reklam işte.. __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
kimsenin günahını almak istemem ama çadırların yağmalanıp satılması, ekmelerin bu denli pahalılaştırılması, Yapılan yardımlardan pkk'nın yararlanması ve facebook sayfalarında Türk Bayrağı'na yaptıkları saygısızlıklarından gördüğüm kadarı ile ben yardım etmedim etmemde..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
ya arkadaşlar, abiler, sizcede bu depremlerin böyle ardarda yakın şiddetlerde olması tuhaf değilmi?
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Corolla E15 & 84 Marlboro 131
|
Sebebi apaçık ortada şehit edilen polisler pkk yandaşlığı kurban olduğum çıkarıyor bir şekilde..ha doğrular yok mu tabiki var ama kurunun yanında yaşta gidiyor , yapcak birşey yok..!
__________________________________ Corolla E15 & 84 Marlboro 131..
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
çok yakın arkadaşımın akrabaları van'da, hala çadırım olmayan adamlar var, hatta haberler verdi, bir tanesi çadır verilmediği için naylondan baraka yapmış, küçük kızı zatüre oldu ve öldü, allah bildiği gibi yapsın yazıklar olsun...
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
evsız yurtsuz şerefsızlerın olmesını umut edıyorum bu bakımdan hiç açımıyorum pkk nın sonu keşke depremle gelse. Ama ufacık bebeler çoluk cocuklara çok yazık
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ===k20===
|
3 gün önce enişten tır la civi yukledı vana gıtmısdı normal yuk olarak vanın gırısınde yagmalamıslar tırı civileri görünce taşlamaya başlamışlar
karaktersiz bu adamlar hepsi gebersiz serefsilerin |
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Ben vanda askerlik yaptım. Durum çok vahim ordaki düşünce ve insan zihniyeti bildiğiniz düşündüğünüz gibi. Değil toplumun genelini baz alarak söylemiyorum ama çoğunluk hiç bir zaman türkiye cumhuriyetinden şikayetçi hep bir sorun yaratma herşeyi devletten bekleme çabaları var.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|