Hayirlisi ile git hayirlisi ile gel.. İnşallah kadro birliğinde istanbulda olur . Çarşılarda draglara gelirsin.
Printable View
Hayirlisi ile git hayirlisi ile gel.. İnşallah kadro birliğinde istanbulda olur . Çarşılarda draglara gelirsin.
hayırlı teskereler berentcim.. istanbul güzel çıkmış walla, inşallah usta birliği de iyi bi yer çıkar..
Yolun açık olsun Berent şimdiden hayırlı teskereler...
Hayırlı olsun ;)
Bir arkadasımız kücükyalıda acemilik yapıp, yine istanbula usta birligine düsmüstü :)
Umarım seninki de o sekilde olur.
Bu arada herhangi bir ihtiyacın vs olursa istanbuldaki arkadaslar olarak her konuda yardımcı oluruz.
Hayırlı teskereler simdiden :)
hyrlı teskereler arkadasm bı ıhtıyacn olrsa yardımcı olruzz
hayırlı teskereler dilerim..
hayırlı teskereler..
hayırlı tezkereler kardeşim ;)
ist'a gelebilirsem acemilik dönemin içinde bi ziyaret planım var sana :)
Hayırlı Tezkereler.EN büyük asker bizim asker...:)
Hayırlı teskereler kardeşim.Allahın izniyle gidip gelirsin inşallah.Dün gece sıkı sıkı sarılıp vedaLaştık yolun açık olsun,dönüşünü bekliyoruz...
Hayırlı teskereler
hayırlı teskereler dilerim
hayırlı teskereler dilerim sayılı gün cabuk gecer:icon_tup:
Hayırlı tezkereler kardeşim herkezinde dediği gibi sayılı gün cabuk gecer...Ben sana araba dergileri yollıcam temiz çamaşırlarla :) tekrar yanımızda olman dileğiyle..
kardeş hayırlı teskereler allaha emenat ol
Berent aralıkta geliyom bende yer aç hayırlı teskereler :)
burdayken bırsey lazım olursa haberımız olsun kardesım seve seve :) hanı bıde gazcı arabası lazım olursa bırlıkten ıcerı dalarız ıcabında caff cuff :)
ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)
Benim artık yola çıkma zamanım geldi.. eşyalarımıda topladım.. şimdi istanbula doğru yola çıkıyorum.. sabah orda olucam inşallah sorada çarşamba askerliğim başlıyo allahın izniyle..
Hepiniz Hoşçakalın.. Allaha emanet olun.
Hayırlı tezkereler dostum..