|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
yeni aracım için Vogtland coilover almayı düşünüyorum arkadaşlar.
markayı kullanan varmı bilgi vs. adına bana yardımcı olacak birileri varmıdır ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hangi araçta kullanacağınızı belirtmemişsiniz otomobil kısmında yazan mercedes E serisi için mi ?
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
yok E için diil.
scirocco siparişi geçtim ocak ayında geliyor aracım kısmetse coilover scirocco için yani
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Line..
|
TR satıcısı ile görüşmüştüm bir ara. Vogtland a TR için özel ürettirdiklerini söylemişti.Vogtland yay bilstein suspansiyon kullanarak hazırlatıyorlardı.Sadece yükseklik ayarı mevcut.Sertlik yoktu.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Zaten extreme tuning de bursada.. birkaç araçta deneyin sertlik çok önemli yoksa hiç keyfi kalmıyor araç kullanmanın. O sertlikle devamlı kullanabilirseniz satın alın.(Bastıkca dahada sertleşiyor)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bikaç araçta deneyin derken ?
e36 cabrioda kullanan arkadaşım var hatta Xtreme kendi araçlarında kullanıyor gayet memnunlar burda da kullanan varsa bilgi almak için açtım konuyu zaten. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Takılmış birkaç müşteri araçları vardır. Rica ederseniz çağırırlar en azından yan koltukta sertliğini anlarsınız. o e36 da sanırım 3-4 yıldır kullanılıyor
kw den sonra çok yumuşak geldi denmişti...Sonucta bu göreceli bir kavram kme göre neye göre sert olduğunu burdan anlamanız mümkün değil.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |