|
|
#1 | |||
![]() |
Her nekadar honda hastası biri olsamda şu piyasadaki fiyatlardan dolayı nefret ettirdiler 96-97 model arabaya 16-18 milyar paralar istiyorlar.
HB 4 kapı yada tek kapı clio 2000-2002 model arası nasıldır. 4 kapı ile tek kapı arasında motorda bir farklılık varmı? 4 kapı olup sunrooflu olan modeller var onlar hangisi olarak geçiyor? Satışı kolaymıdır çok uğraştırırmıdır. 2000-2002 model arası nekadar eder eli yüzü düzgün bir araç? Varsa bildiğiniz Tavsiye edeceğiniz link atarsanız sevinirim __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
honda kadar çabuk satamazsın fakat konforlu ekonomik bir araçtır
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
cok konforlu ve gideride sanılanın aksine oldukca iyi bir araçtır. Parçaları ucuzdur, kolay kolay sıkıntı cıkarmaz, filtre miltre takıldığında rolanti valfi arızası olabiliyor, bunların bir nevi hastalıgı diyebiliriz aslında.. şanzıman oranları kısadır akranlarına göre.. sizi mutlu edecektir. 12-13 arası tertemiz birşey bulabilirsiniz. 15 bin diyen uyanıklardan uzak durun
![]() bu yukarıda bahsettiğim 1.6 16V tek kapı olanlar için, 1.6 16V dört kapılarda da k4m kodlu motor olması lazım, onlar içinde motor bakımından aynı şey geçerli fakat, tek kapı olan kasalar, 4 kapıya nazaran süspansiyon olarak biraz serttir. Denemesi bir dalgınlık sonucu 150 km süratle yapılmak zorunda kalınmıstır Halen hayattayım şükürler olsun, 4 kapılı bir clioda buna benzer bir şeyi 100 km gibi bir süratle denemeye kalktık, arabayı yola sokana kadar akla karayı sectik diyebilirim. Tek kapı iyidir ![]() edit : 4 kapılı clioya sahip dostlarım alınmasın, amac kötülemek v.s. değil sadece kişisel gözlem. Son Düzenleyen mehmetRS; 15-11-2011 14:19. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2011 207 1.6 VTİ SPORTIUM/2011 Ford focus 1.6 tdci
|
mkt clıo alana kadar 206 quık al
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio RS182
|
2000-2002 arasında 1.6 16V sadece tek kapı olarak var.Yada ben hiç görmedim şimdiye kadar.Dört kapıları 8V dir.Oldukça ekonomik ve gideri tatmin edici araçlardır.Motoru kolay kolay mekanik arıza vermez düzgün bakılırsa.Sensör arızaları verebilir zaman zaman.Renault ta pahalıdır azcık ama dışardan orjinal parçayı ucuza alabilirsiniz.Ben 2003 ve üstü modellerini tavsiye ederim.Donanım olarak daha iyidirler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
clio hakkında bilgi istenirken ben de 206 quik al diycem, 1 yıl kullandım, deli gibi gider, sorun çıkartmaz, donanım desen şimdinin birçok arabasında yok, görüntüsü iyi, o paralara daha ne olsun?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Renault Clio 1.6 RXT 2000 Model 12.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 62364322
Renault Clio 1.6 16V 2001 Model 12.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 64063459 4 kapı tercihimdir klima+abs+4 cam otomatik zaten hemen hepsinde sunroof olmasada olur __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
clıo al da sana saplayım hahahaha
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
206 quick diyenler 1.6 sport clio kullandınızmı?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
olm pejo alacak olsam pejo sorardım.Binmem ben pejo ya. En azından clio iyidir.parçası felanda ucuz.
4 kapı olanlar hangileri vay arkadaş 4 kapı sunrooflu vardı 2 tane favorileirmde satılmış.bulamıyorum __________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
evet kullandım 206 quıkle gecıyordum cok rahat clıo ları
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
206 yol tutmaz,yürümez,park eden clioları geçiodun galiba ben ağzına kadar dolu 206 quicki tesbih yapıp çektiğimi hatırlıorum da
BTH & 206 rolling - YouTube clio chip flitre eksoz kapak taşlama idi 206 eksantriğe kadar ne varsa vardı arabada sahibinin sölediğine göre gti larla yuruodu ama 1.6 sport clioyu erken bastıgı halde geçememişti __________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
derdim onu bunu geçmek deil.Öyle olsa daha farklı arabalara bakardım.Honda sevdasına gittik hep eski model arabalara bindik.artık biraz model yükseltelim diyorum.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 307 OV PACK SW cam tavanlı kartal gibi
|
206 quık sporttan pahalıdır..
__________________________________ S'OZ FOCUS sold |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
pişman olmıyacaksın clio alırsan eğer konforu olsun az yakması olsun seni gayet tatmin edicektir tek - si ikinci elinin biraz yavaş olması
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
clıo,egsoz fılıtre
206,egsoz var dı sadece bn bu halde gecıyordum clıo ları .hepsıde bakımlı araclardı.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Uçuk fiyat çekilmezse bence 2. elide gayet iyi clioların...
Ben ilanı açtım 1 hafta içerisinde sattım...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
satamıyorlar ahahaha__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
5 sene bindim canını aldım sadece yağ su benzin Allah ıma sukurler olsun hiç masraf cıkarmadı başıma peugeota bınıoruz ilk 2 ay haftada bir kulak kırdı aks çıktı sonra çözdük işi
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»