|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yok
|
ipod nanom vardı bi ara ses kalitesi çok hoşuma gitmişti , şimdi tekrar almak istiyorum ama netde baktım hep il dışında falan pek güvenemiyorum , ipod kadar iyi ses veren sıfır gold dan falan alabilceğim mp3 çalar tavsiye edebilirmisin , yüksek ses kalitesi şart
![]() şöle bişey buldum , kullanan vardır , nasıl acaba http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...2565239/detay/ bendeki bundandı http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...6958346/detay/ __________________________________ Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Shuffle kullanıyorum ben, gün içinde toplu taşıma kullandığım için. Orj. Kulaklıkları hariç oldukça memnunum. Ama alabiliyorsan eski Nano'ndan veya yeni Nano almanı tavsiye ederim.
__________________________________ Takılma
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
Microsoftun cikardigi 2 .nesil zune kullaniorum 6 senesine girdi hala butun mp3 playerlarden iyi bir bakmani tavsiye ederim 120db cikisi olmasi lazim destekleyen
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
__________________________________ Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın... |
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Manevi F10, Symbol
|
Zune iyidir
Zune'un boyutlarindan dolayi surekli tasima zor oldugu icin philips go gear 4 gblik almistim . Bozuldugu icin son seri ufak shufflelardan aldim monster dre kulaklikla philipsle arasinda pek bi fark yok acikcasi . Hem ufak hem kullanimi rahat
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
kulaklıklarından vardı bende ama kaybettim pioneer,sony kullandım hiç biri aynı tadı vermedi
müzik kalitesi ayrıca çok çok iyidir
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
şimdi golda piranha , philips falan var ama sesi iyi vermez bide onla uğraşırım geri ver falan
__________________________________ Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 307&307-100
|
ben teknosada indirimde sony E363 aldım şarjıda baya uzun gidio ses kaliteside çok güzel ama ben kutunun içinden cıkan kulaklığı kullanmıyorum sennheizer kullanıyorum. fiyat performans oranı çok başarılı bence 150tl
ipodlar gereksiz pahalı geldi bana bende ipod nano alcaktım |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
Bende bundan var ve süper bir çalar ama bundan üretilmiyor diye biliyorum.
![]() benim bi arkadaşım 90TL bundan aldı ve süper ürün tavsiye ederim ![]()
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |