|
|
#1 | |||
![]() |
Anadolu Kartalları, pilot olma hayaliyle yaşayan beş gencin hayatını anlatıyor: Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Uçuş eğitiminde yaşadıkları zorluklar… Aileleri… Aşkları… Ayrılıkları… Rekabetleri… Dostlukları… Uçabilmek için yaptıkları fedakârlıklar… Beş arkadaş, hayatlarının bu kutsal ama bir o kadar da zor ve stresli döneminde birbirlerine destek olurlar. Bu dönemde deneyimli eğitmenlerinin destekleri ve hayat tecrübeleri de onlara yol gösterir. Uluslararası Anadolu Kartalı Tatbikatı, bu beş gencin hayatını değiştiren bir deneyim olacaktır.
Geç kalsamda bugün izledim kesinlikle izlemelisiniz diye düşünüyorum.. __________________________________ rpmraceevents.com |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
ben filmi izledim üzülerek gördüm ki uçak tamircisi olmakla gurur duyuyormuşuz..
İnşallah yakın bir gelecekte kendi savaş uçağımızı yapabilir duruma geliriz.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
savaş uçağını geç ben kendı otomobılımızı yapmaya bıle razıyım __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Haaa diyeceksin(iz) ki sen Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağı duymadın mı? Duydum, zaten o yüzden diyorum, birileri yaptıkça onları, yüzleri binleri bunları imha etmek için hazırda bekliyecekler (devrim arabalarıda bir örenektir) Kötü dahi olsa destek amaçla gideceğim sinemaya, en azından verilen bir emek var. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
ama uçak heleki savaş uçağı bambaşka bir dünya bambaşka teknolojiler.. inşallah "muasır medeniyetler seviyesine" ulaşırız.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
insansız hava aracı ANKA tamamen bizim üretimimiz mi acaba??
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Film Gerçekten Çok güzeldi Ben çok beğendim
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Audi A3
|
anka tamamen Türk yapımı bosuna uzulmussunuz orda kendını ovuyo herkez ugrastı yapamadı bız yaptık dıyo tabıkı kendı ucagmızı yapsak ıyı de o kadar olumsuz olmayın
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
Harika degildi senaryo bastan sona belli ama turk filmi olması o kadar maliyetin harcanip bişeyler yapılması Cook hoşuma gitti ebru yapan amca ölmeseydi iyisi o onu aldatıyor o bunu aldattigini sanıyor turk filminde olmazsa olmaz zaten
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Spoiler içermeyin lo
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Top Gun mı yapmaya çalışmışlar konu ne
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: mortgage izin vermiyo:D
|
çekimler süper türk pilotunu çok ii anlatmışlar ama konuyu pek beğenmedim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Amatör olarak havacılıkla uğraşan biri olarak senaryo ve yönetmen tamamen havacılıktan anlamayan kişiler tarafından kurgulanmış. En büyük teknik hata eğitimlerden sonra jetle ilk uçuşunu solo F5 ile yapması. O sahneden sonra kalkıp gidesim geldi.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
film aşk filmi olmuş.hergün dizilerde gördüğümüz şeyler.fakat bu tarz (tam bu taz değil ama)film lerin yapılması adına destek olmak için gidilebilir.
__________________________________ onun etlerini kanına doğrayacağım.. hayati tehlike |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|