|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: D1-1.9 Jtd Doblo
|
Uzun zamandır emektar broadwayi satıp Dizel yada 1.6 birşeyler bakıyordum bütçede sınırlıydı Birtane kırmızı 93 Model kırmızı Sedan Si buldum sunroof yok 214 binde ağır bakımları yapılmış ama orjinal jantları yok.
Gelelim asıl konuya Kullananlar bilen Arkadaşlarım abilerim varsa nasıl araçlardır ?Kronik sorunları varmıdır? yedek parça durumu ve fiyatları nasıldır? Satmak istesek satabilirmiyiz? __________________________________ ----> Full Stock <----Antalya Yapım Ekibi ![]() Coming Soon...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
genç biri kullanmamışsa gercekten serviste yada başka yerde düzenli bakımları yapıldıysa hiçbir kronik sorunu yoktur Sİ lerin ama düzenli bakımları yapılmadıysa olusabilecek sorunlar okadar pahalı olmaz parçası çok fazladır orjinalleri pahalıdır yan sanayıleri ucuzdur ama yan sanayi kullanmanı tavsiye etmem satılma konusuda çok rahat satarsın suan 2. elde en iyi giden araçlardan biridir honda ....
__________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
kazasız sıfır motor yapılmış kırmızı crx vereyim
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
crx kullandım içi geniş ama 2 kapı tercih edemiyorum 4 kapıdan yanayım Aile faktörü var
__________________________________ ----> Full Stock <----Antalya Yapım Ekibi ![]() Coming Soon...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
motoru sıkıntısız bütçene uygun bir araç bulduysan hiç düşünme. km sıkıntı değil takma kafana. istenilen paralar haricinde kimsenin bir si a kötü bir yorumda bulunacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Sıkıntısız olduğunu biliyorum pazar günü detaylı inceleyeceğim aracı ama hiç bilgim yok o yüzden
__________________________________ ----> Full Stock <----Antalya Yapım Ekibi ![]() Coming Soon...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: astra gsi
|
fiyat ne si??
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: astra gsi
|
cok bence oparaya daha yüksek model clio filan ala bilirsin
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: r56
|
Yağ pompası diyebiliriz sıkıntı olarak onada kronik bi problem demiyelim sadece dikkat et kontrol ettir eyer istiyosa orjinaliyle sıfırla başkada büyük problemi yok diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti
|
Aracı kullanın, eğer dönüşlerde direksiyonu geri toplamıyorsa ya da toplamakta zorlanıyorsa ön takımda masraf vardır, en az 500 lira yer. Onun haricinde arka travers takozları ve viraj denge çubuk lastiklerini kontrol edin, bunlar çok pahalı değildir ama masrafdır en nihayetinde.
Araç eğer otomatikse motordan sanmıyorum sıkıntı çıkarsın, çünkü otomatiklerde motor düzdeki kadar zorlanmıyor genelde. Bu motorlar yağlama ve hararete karşı çok hassastır, eğer aracı 3-5 sene kullanıcam diyorsanız yap pompasını değiştirmekte fayda var, sonuçta 20 senelik pompa, kafanız rahat olur. Serviste en son 483 TL fiyatı vardı, yan sanayi kesinlikle olmaz 3-5 ayda motor yatak sarabilir. Aslında en matıklısı alırken yağ pompası orjinalmi değilmi ona baktırın, orjinalse büyük ihtimal sıkıntı çıkarmaz. Hararet konusunda ise eğer gösterge de en ufak oynama varsa üzerine düşmek gerekir, termostat değişecekse servisten alın derim, yan sanayi 20 liraya var ama sonucu ağır olabilir, serviste 80-90 gibi bir fiyatı vardı en son. Göstergelere dikkat edin, eğer sıkıntı varsa bulması zor olabilir, normalde bozulmaz ama çoğu kurcalanmış olduğu için sıkıntı çıkarabilir. Onun dışında alım satım ve yedek parça konusunda sıkıntısı olmaz, çok keyifli ve rahat araçlardır, özellikle uzun yolda. Şimdilik aklıma gelen bunlar, hayırlısı olsun. __________________________________ PRO STOCK GARAGE - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Honda 1.6 ies
|
__________________________________ Ben Bu Ortamda Pek Kimseyi Tanımam.Tek tanıdıklarım Otobandan Sonra Aracımın Deposunu Dolduranlardır !!! |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Carbon vtec
|
Arkadaşa katılıyorum güzel bi açıklama olmuş bende bi si kullanıcısı olarak yukarıdaki parçaların çoğunu elden geçirdim şimdi hem kafam rahat hem aracım rahat Sİ tavsiye ederim.. __________________________________ SONGÜR GARAGE TEAM Carbon King VN vtec .. http://www.techturkey.com/forum/otom...tec-geldi.html |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Ek olarak sağlıklı dokunulmamış motorun bir depo ile kaç km gidebilir uzun yol sabit hız depolarıdaküçükmüş herhalde Si ların?
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti
|
Ama o zaman aracı ilk aldığım zamanlardı, o zaman çok bakımsızdı, şimdiki hali ile daha da az yakacağını düşünüyorum. __________________________________ PRO STOCK GARAGE - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın. Son Düzenleyen cemsultan; 17-11-2011 00:13. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: im suanda yok
|
aracın plakasını pm atabilirmisin
__________________________________ Saçları sarı kaşları kara olan kızlar plastik jant kapaklı Mercedes gibi duruyorlar..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Çok büyütecek bişey yok aslında. Bakımlı düzgün bi araba alırsan sende bakımlarını eksiksiz yaparsan sıkıntı yaşamazsın. Bende durum böyle en azından
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Araca arkadaşla baktık genel olarak düzgün görünüyor.motor kodu d16a9
267bin de araç.iç döşemeler deri kılıf takılmış sökülünce görüntü azda olsa düzelir.iç mekanda kalorifer plastiklerinde kırıklar var o parçalar kolay bulunuyor mu ?cumartesi için aracı göstericez motor kaporta inş hayırlısı olur ![]() Akşama fotograf ve video eklicem. __________________________________ Son Düzenleyen Jön Türk; 17-11-2011 12:52. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|