Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 16-11-2011, 11:19   #1

-Aydın- - ait Avatar

Otomobil: MZ3

Question İş dolayısıyla şehir değişikliği.. Görüşleriniz ?

İşverenim Aydın - Söke taraflarında Ortaklar diye bir yerde, devlet tarafından teşvik verilen.Yeni sayılan bir sanayi bölgesinde (etrafında yerleşim birimi yok) fabrika kuruyor. Beni de oradaki ekibe dahil etmek istiyor böyle bir teklifte bulundu. 4-5 aylık bir zaman var, hemen olacak bir şey değil.

Yakınındaki yerler :
Kuşadası : 25km
İzmir : 100km
Bodrum : 154km

Büyük ihtimalle yakın olduğu için Kuşadasında ev tutulup, gidip gelinir.
Ben daha önce Kuşadasına hiç gitmedim. Bileniniz var mı ? Sizce yaz-kış yaşanır mı ?

Kararsız olduğum ve fikirlerinizi merak ettiğim için böyle bir konu açıyorum, şimdiden tşkrler

Son durum 3.Sayfada !!

İş yerinin konumu..

Son Düzenleyen -Aydın-; 21-05-2012 13:58.
-Aydın- isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 11:24   #2

SekoLive - ait Avatar

Otomobil: R Laguna 2.0

aydın öncelikle hayırlı olsun, il değişimi kendi acımdan cok sıkıntılı iş ... buna hazırmısın ben bir üst kata tasındım 25 senede ona bile zor alıstım sonra seni götüren iş veren sana burda sağladıgı haklardan fazlasını sağlıcakdır inş. yoksa ordaki masraf olcakdır.

sağlanan şartlar terfiler v.s. cok cok iyi olmadıkca ben gitmekden yana olmazdım...

aydına bir iki kere gittim ordaki halkla sohbetimde kışın buraya kar yağmaaz diyorlardı yazlarıda cok sıcak olan bi yerdi izmire 100km olması güzel ama gidince git gel 200 km de az değil

inş güzel bişeye karar verisin aydınm

''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın''

Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış
.
SekoLive isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 11:28   #3

M power - ait Avatar

Otomobil: var bir şeyler

M power - MSN üzerinden Mesaj gönder
yaşadığın şehri bırakıp gitmek çok ama çok zordur ben izmirden denizliye yerleştim en başta tüm arkadaş çevren bitiyor yeniden bir çevre yapmaya başlıyorsun ama inan ilk başlarda insanın ruhu daralıyor benden sölemesi

yaşam olarakta hayat biraz daha ucuzdur istanbula göre geçim daha kolaydır yazları harektlidir adada oldukça hareketli hemde ama kışın bir okadarda ölü bir yerdir kışın evde bilgisayar başında geçirirsin zamanını

Low-Rider´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor
http://www.techturkey.com/forum/otom...ash-pda22.html
M power isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 11:28   #4

VWci - ait Avatar

Otomobil: WRX BlueMotion

Söke büyük bir ilçedir. Ancak sıkıcı olduğunu düşünüyorum. Ortaklarda küçük bir olduğunu tahmin ediyorum. Söke - Aydın otobanınına yakın bir yerleşim birimi içini hiç görmedim. Kuşadası yaşanmak için güzel bir yerdir. Özellikle, kışı, ilkbaharı ve sonbaharı çok güzeldir. Yaz ise tahmin edileceği gibi çok sıcak ve çok kalabalıktır. Kuşadası esnafı özellikle turistleri hedef alan satıcıları biraz cinstir sevmem (aramızda bunlardan arkadaşlar varsa sözüm meclisten dışarı).

Onun dışında 1970'lerde Türkiye'nin en gözde tatil mekani iken yanlış iskan politikaları ile beton görünümü kazanmış ancak bu işkenceye rağmen hala da güzelliğini koruyan bir ilçe...
VWci isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 11:29   #5

63owen63 - ait Avatar

Otomobil: MK-VI JETTA TDI

İnşallah hayırlısı olur adınıza, kuşadasında 4 mevsim yaşanır tabiki, 4 mevsim turist gelir limana neredeyse. Yazın ki turistik ortam sizi ve ailenizi rahatsız etmez ise, bir sıkıntı olacagını sanmıyorum, yazları nemli ve sıcaktır bildiginiz gibi

Kariyerinizi pozitif yönde etkileyecebilecegini varsayaraktan gidebileceginizi düşünüyorum.eger tabi öyleyse.. Getiri götürü hesap kitap yapın,hayırlı bir karar verirsiniz umarım

63owen63´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Biten ilişkinin ardından yine ilk değişen şey dns ayarları oldu, xhamster spec!''
63owen63 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 11:30   #6

Onamdar - ait Avatar

Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport

Ortaokul ve liseyi sökede okudum orda yaşadım lise bitince izmire geldim bizimkilerde kuşadasına taşıdılar evi hafta sonları fırsat buldukça yanlarına giderim kuşadasının kışı çok sert geçmez biraz sakin olur baharda canlanır yazın coşar . Sökede yaşanmaz kesinlikle. Ama kuşadası gerçekten yaşamak için çok güzel bir yer. Yazın gece hayatı çok canlıdır kışın o kadar olmasada belli mekanlar açık olur ve yine hareketli olur. Yazlık beldeler gibi değildir esnaf yaz kış açıktır.
Onamdar isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 11:36   #7

-Aydın- - ait Avatar

Herkeze teşekkür ederim. Öncelikle ben zaten bekarım turistik yönden kalabalık olması sorun değil

Şirket ev tutacak, biz 3 sorumlu (elektrik, mekanik ve idari) aynı evde kalacağız. Diğer 2 arkadaşta bekar kafa adamlar. Arabada vericek şirket altımıza. Daha konuşmadık fakat tabi ki maaş yönünden tatmin edecek bir artış olmazsa gitmem, oda olacaktır.
Eski 16-11-2011, 11:40   #8

Onamdar - ait Avatar

kuşadası 3 bekar için gerçekten yaşanıcak çok güzel bi yer
Eski 16-11-2011, 11:45   #9

cheers - ait Avatar

Otomobil: CupRa

İşinde gelecek görüyorsan ve aldığın ücret tatmin edecekse bence gitmelisin.

---BTU cupra---
cheers isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 12:07   #10

asot - ait Avatar

Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4

ege bölgesi candır istanbuldan sonra hayat durağan gelebilir ama haftasonu çalışmıyorsan senden kralı olmayacaktır, çünkü bahsettiğin şekilde bodrum ve kuşadası gibi cennetlere çok yakın..

Ortaklarda bildiğim tek şey bol çöpşişçi nin olduğu, söke'de outlet mağaza bolluğu var, şaşırtıcı şekilde bir de starbucks var. Kışın yapacak hiçbirşeyi yok. Yazın hayat hareketleniyor.

Para vs. teklifi iyiyse, gelinir ama dediğim gibi bence seni hayata bağlayacak tek şey haftasonu yapacağın kaçamaklar olur, onun dışında fabrikanın kurulacağı yer, yerleşim birimi olmayan ölü bir yer diyorsun. Bu durumda 5 gün cehennem hayatı yaşatır, pişmanlık oluşturabilir.

Kuşadası 25 km. demişsin, virajlı bir yolu var. Giderken bana çok da yakın gelmiyordu. Biraz ızdırap gibi. Kuşadası en güzide tatil bölgesi değil, adi ingiliz turistlerin her şeyi serbestce yapabileceğini sandığı bir yer olmuş, apaçi barları çok fazla, ege-port limandaki mekanlar güzel, güzelçamlı, kadınlar denizi denize girmek için güzel yerler, barlar sokağında turistlerin çok rağbet etmediği birkaç bar(james dean, heaven vs.) güzel onun dışında çok da albenisi yok.. aquaparklar var, 2 defa gidersin bayar.. Ama yaşanır mı ? her türlü yaşanır, yazkış... tabi ne beklediğine bağlı.

3 bekar kafa adamın pek sıkılacağını sanmam, ben olsam sıkılmazdım

hayırlısı olur umarım..

Son Düzenleyen asot; 16-11-2011 12:19.
asot isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 12:16   #11

OmeR-FE - ait Avatar

Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)

Doğduğun yer değil, doyduğun yer demişler kanka

Kendini bu şartlara hazır hissediyorsan alışıyor insanoğlu belli bi zaman sonra.
Ben 2 yıl okul için gurbette yaşadım. İlk başlarda zor oluyor ama alışıyorsun daha sonra.

Eğer iş yeri şartları seni tatmin edicekse düşünebilirsin.

"ÖFE" Photography
FJK'ing (Sold)

Gönül Otomotiv Mekanik Garaj
OmeR-FE isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 12:20   #12

levent - ait Avatar

Otomobil: Corolla D4D

İstanbul'dan sonra resmen huzura erersin oralarda öyle diyim

Ortaklarda bolca çöpşişçi vardır , güzelde yaparlar fiyat olarakta iyidir. İzmir'den çıkıp sadece çöpşiş yemeye gidiyorduk biz, Ortaklar-İzmir sahil yolu bol virajlı ve keyiflidir, Seferihisar'a çıkar. Ben tercih ederdim maaşta da tatmin edici bir değişiklik olacaksa, abartılı bir artış olmasa bile yaşam kaliten istanbul'dakine göre yükselecektir kesinlikle, giderlerin kısmen azalacak çünkü.
levent isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 12:23   #13

c20let - ait Avatar

Otomobil: im yok ki

kuşadasında öğrenciyim kışın çok ölü. Soğugu istanbule göre pek yoktur hala evde ısıtıcı kullanmadan oturuyoruz. Yazın ise turistler ile iyice canlanıyor kışın ucuz sezonda pahalı bi memleket burası. Yazın trafiği çarşıda istanbuldan beter çokça kitlenir yabancılık çekmezsiniz Merkezde denize vs girilmez yazın aklınızda bulunsun havuzlu sitede ev tutturun şirkete zaten her sitede mutlaka havuz var. Maaş artacak altınıza araba verilecek ev tutulacaksa bekarsanızda bende gelin güzel yerdir. Ama istanbul'dan sonra köy gibi gelebilir kışın.

35½ KSK 1912-2012
c20let isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 16:54   #14

-Aydın- - ait Avatar

Çok güzel bilgiler hepinize tşkr ederim.

Merak ettiğim diğer bir hususta, illaki kuşadası kışın ölüdür canlı olmasını beklemek saçma olur ztn. Fakat mesela kışın bay olsun bayan olsun genç nüfus var mı ? Arkadaşlar edinip, akşamları iş çıkışı oturup bir yerlerde takılıp muhabbet vs. edilip günün stresini atacak bir ortam olur mu ? Yoksa gençlerde tatilciler gibi sadece yazları mı orada
Eski 16-11-2011, 16:59   #15

KingoAtmo - ait Avatar

Otomobil: JJ Saxo évo-II

Çöp şiş i için gidilir

Saxo évo : 13.824 sn.

Piston Garage & OverBoost Garage

Nazmi TOÇAK
KingoAtmo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 17:05   #16

baretta - ait Avatar

Otomobil: Golf BlueMotion

Aydın , Aydın ili için konuşuyorum , 3 sene Nazilli'de yaşadım , Söke'ye çok ters ama oralarda kış 2 aydır gerisi bahar ve yazdır

Sosyal olarak biraz kısıtlı tabi ki ama etraftan tanıdık edindikçe biraz rahatlarsın ya da yanındaki arkadaşların bile yeterli olabilir zira ben tek başımaydım. Öğrenci potansiyeli çok yüksektir (tabi bu Nazilli'de) ama Kuşadası'nda yazın öğrenci yokken boşlugu turistler ve tatilciler doldurur zaten

Tabi bunları kabul etmen için Serkan'ın da dediği gibi çalışma şartlarında gözle görülür bir artış olması gerekir diy e düşünüyorum
baretta isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 17:05   #17

gökh@n_gr - ait Avatar

Otomobil: Type-R

gökh@n_gr - MSN üzerinden Mesaj gönder
Kuşadası diğer yazlık yerlere göre kışın daha dolu olur.Yabancı nüfusu var sürekli orda kalan.Yaz mevsimi kadar olmasada kış mevsimide iyidir yani Hayırlı olsun şimdiden..
gökh@n_gr isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 17:30   #18

erkin006 - ait Avatar

Otomobil: ZOZ c4

kuşadası candır

yazın bombadır ama kışında adada sürekli yerleşik yaşayan baya bi insan var...port bu 2012 de yıkılacak en olmadı 2013 de...onun yerine marina ya baya lüx bi avm açılıyor dükkanlar vs. baya iddialı olacak

ben geçen hafta adadaydım ve gündüzleri kısa kollu tshirtle geziyordum,denizede hala girenler vardı...

yazın jade,soho,heaven(canlı müzik özhan) port nicci,sir winston, irish publar sokağı efsanedir damsız almazlar jimmys tavsiyemdir...

kısacası yaz kış çok güzel vakit geçirilir...

R-Turbo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük
erkin006 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2011, 17:41   #19

Onamdar - ait Avatar

-Aydın-´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok güzel bilgiler hepinize tşkr ederim.

Merak ettiğim diğer bir hususta, illaki kuşadası kışın ölüdür canlı olmasını beklemek saçma olur ztn. Fakat mesela kışın bay olsun bayan olsun genç nüfus var mı ? Arkadaşlar edinip, akşamları iş çıkışı oturup bir yerlerde takılıp muhabbet vs. edilip günün stresini atacak bir ortam olur mu ? Yoksa gençlerde tatilciler gibi sadece yazları mı orada
Sökede yaşayanlar davutlarda yaşayanlar kışında eğlenmek için kuşadasına gelir. Kışın boş diyorsunuz ama gidin bakalım cumartesi yada cuma günü heaven a yada yabaya rezervasyonsuz masa bulabilcekmisiniz
Bay bayan her türlü ortam yaparsın dostum orda..

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 16:15 ::::