Bugün geçerken gördüm bu ıspartakule happy centerın yolundan devam edince yeni yapılan evlerin istikametinde sağ tarafta bir Full istasyonu açılıyor daha yapım aşamasında peki varmı bi bilgisi olan indirim falan olacakmı ?
Bugün geçerken gördüm bu ıspartakule happy centerın yolundan devam edince yeni yapılan evlerin istikametinde sağ tarafta bir Full istasyonu açılıyor daha yapım aşamasında peki varmı bi bilgisi olan indirim falan olacakmı ?
Bp yada shell dışında başka yerden almam ama full işide sakat :S
millet anlatıyor 400 km giden araba shellin benzınıyle şimdi 350 falan gidiyor diyorlar :S
bende hep shell den aliyorum ama full evimizin hemen asagisinda oldugu icin 1-2 sefer denerim bakalim nasilmis.indirimde yaninda cabasi olur
Only Flying is Better...
her daim %7 indirim var fullde ama mutlaka ilk açıldıgı gün %25 inidirim yapıcaklar 3.5 tl gibi olur heralde o gün için fiyatı![]()
1881 - 193∞
çalışanlara sordum oyle dedi o pazar gittim 1 ay daha var dedibakıciiz..
bu arada sorunlu olduğunu soyleyenler var ancak abim iş dolayısıyla gunde en az 200km yapmaktaydı bikac ay oncesine kadar. dizel de de benzinde de hic bir sorun olmadığını hatta soylenildiği gibi aracın fazla yakmadığını belirtti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)