Gkek: "Kuulu alt geitleri trafie kapanacak" - Hrriyet Gndem
vatana mıllete hayırlı olsun...sıçtık...
Gkek: "Kuulu alt geitleri trafie kapanacak" - Hrriyet Gndem
vatana mıllete hayırlı olsun...sıçtık...
yorumlarda otogar zorunlulugu demiş birisi o nedir arkadaşlar
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
aşti otoparkı ne alakaysa anlamadım gir 50 dk beleş otoparka napıyosan yap millet nerden cakacağını şaşırmış![]()
boku yedik ben töğbeler olsun ne işe gidebilirim ne de eve dönebilirim.
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
neredeyse hergun geçiyorum oralardan lanet olsun.
RACE WERKS
Valla o alt geçitleri kapatabilecekleri hiç zannetmiyorum,tüm elçilikler o yol üzerinde ayrıca Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Köşklerine çıkan tüm resmi araçlar o yolu kullanıyorlar.O geçitler kapanırsa valla işe gitmemin başka yolu yok.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Valla yapılmış etmiş bi alt geçidin 5 yıl sonra kapanması ilginç o kararı veren mahkemenin hakimi sonrasını düşünmüşmü acaba
o kdar küfür ederim gökçeğe-hiçmi hiç sevmem--çaldığının çırptıgının yükü kamyonla tutulamaz ama adam trafik konusunda ankarayı cok rahatlatıyor kim ne derse desin.
ankaranın belirlik başlı yolları var-istanbul gibi değil ama her ne kadar trafik olsada--yinede cok rahat yollar.
Reklam yapıyor Melih bey gene. Daha önce aynı mahkeme kararı Akay kavşağı için çıkmıştı, hatta heryerlere burayı kapıyoruz yazmışlardı, sonrasında sözde vatandaşlar! mahkemeye kendileri başvurup , buranın kapanması halinde geri dönülemez sorunların oluşacağı kararı ile mahkeme iptal edildi.
Siz merak etmeyin, 2-3 gün kalana kadar her yerlere afişler asılır, sonra 3 gün kala, gene bir vatandaş mahkemeye yürütmeyi durdurma davası açar, geri dönülemez zarar oluşmasından dolayı karar iptal edilir.
Melih beyin maksatı bana göre son ana kadar, kendisinin yaptım oldu şeklinde inşa ettiği tünellere, asli görevi gereği dava açan mimarlar odasını rezil etmek.
Halk bakmıyor ne yazık ki oradaki tüneller yapılırken kanuni mi değil mi diye... Sadece Atatürk bulvarı ve Cinnah üzerinde kaç müessese iflas etti biliyor musunuz? Orası otobana döndü çünkü...
Bu kuğulu hangisi?kocatepeye , ilerki ışıklardan sola kırınca da esatın başına çıkmamıza yarayan alt geçitmi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)