Başkan zaten şakayla takılıyorum sana sakin ol hemen göz kırpma
imzasız..
bıraktım işi gücü olacakları izliyorum
Durango Nickli Üyeden Alıntı 13- O basınçla kapıyı hangi akıllı kapıyı açabileceğine inanıp, açıp paraşütle atlamayı düşünüyor? Filmler hariç Uçağı Durdurun İnecek Var - Zeki Müren - YouTube zeki müren
StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Başkan zaten şakayla takılıyorum sana sakin ol hemen göz kırpma Anladım kardeşim sadece basit birşey için birbirimizi kırmayalım yani muhabbet olsun gülelim amacım bu yani
24- Görece neye göre görecelidir
RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Anladım kardeşim sadece basit birşey için birbirimizi kırmayalım yani muhabbet olsun gülelim amacım bu yani amacına ulaştın ben başladım gülmeye
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı 16- Saçlarıma ne oldu.. uzaylılar kaçırdı örnek aldı kanka
Built to fall....
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı 10-Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur? bir mok olmaz ışıklarımız x2 hızla gider bence ışıklar ileriyi göstermez o durumda eğer öyle olsaydı ses hızında uçan uçak kendi ses duvarının iiçinden geçip gidemezdi uçak mch1 çıktığında ses hızı uçağa göre mach 2 yükselmiş olurdu ve ses hızı hiçbir zaman geçilememiş olurdu
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı 16- Saçlarıma ne oldu.. 22. aga saçı çok takıyosun ektir gitsin
Semii Nickli Üyeden Alıntı amacına ulaştın ben başladım gülmeye Buna Sevindim
initial-D Nickli Üyeden Alıntı bence ışıklar ileriyi göstermez o durumda eğer öyle olsaydı ses hızında uçan uçak kendi ses duvarının iiçinden geçip gidemezdi uçak mch1 çıktığında ses hızı uçağa göre mach 2 yükselmiş olurdu ve ses hızı hiçbir zaman geçilememiş olurdu adam Einstein beyler
initial-D Nickli Üyeden Alıntı bence ışıklar ileriyi göstermez o durumda eğer öyle olsaydı ses hızında uçan uçak kendi ses duvarının iiçinden geçip gidemezdi uçak mch1 çıktığında ses hızı uçağa göre mach 2 yükselmiş olurdu ve ses hızı hiçbir zaman geçilememiş olurdu Tübitağa haber verdim, yerinden kıpırdama,
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025 Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn. Powered By : Piston Garage Nazmi TOÇAK GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı 22. aga saçı çok takıyosun ektir gitsin 31. ben işin geyiğindeyim para *** gibi y.rak ok gibi ektiririz asfdajsfa
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı 31. ben işin geyiğindeyim para *** gibi y.rak ok gibi ektiririz asfdajsfa Nokta
initial-D Nickli Üyeden Alıntı bence ışıklar ileriyi göstermez o durumda eğer öyle olsaydı ses hızında uçan uçak kendi ses duvarının iiçinden geçip gidemezdi uçak mch1 çıktığında ses hızı uçağa göre mach 2 yükselmiş olurdu ve ses hızı hiçbir zaman geçilememiş olurdu hahahah saçmaladığımı demin IT departmanıyla konuşurken fark ettim ama artık her şey için çok geçti ahahaha
74 model sehpa...
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı 31. ben işin geyiğindeyim para *** gibi y.rak ok gibi ektiririz asfdajsfa kanka 31+69= 100 ise 100 numarada tuvalet anlamına geliyorsa. illa bütün fantazilerimiz işemeli mıçmalımı olmak zorunda ? bu arada senin saçlar jöle yüzünden gitti.
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı kanka 31+69= 100 ise 100 numarada tuvalet anlamına geliyorsa. illa bütün fantazilerimiz işemeli mıçmalımı olmak zorunda ? bu arada senin saçlar jöle yüzünden gitti. farklı bi yaklaşım ...
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı kanka 31+69= 100 ise 100 numarada tuvalet anlamına geliyorsa. illa bütün fantazilerimiz işemeli mıçmalımı olmak zorunda ? bu arada senin saçlar jöle yüzünden gitti. face profiline bak birazdan. tütün kolanyası adadasdaf
25- neden doğdular? -göç etmek için doğdular
atituti Nickli Üyeden Alıntı şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları