|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 RC Gitti:(
|
Mitsubishi Carisma 1.6 GLX 2000 Model 12.000 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 61309673
Bu arabayı alma niyeti var fikirleriniz? Tüpte sorun cıkarıyormu ? Masraf yaratırmı? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 98 VTİ
|
bildiğim kadarıyla hala GDİ olanlarına LPG takılamıyor Motor seçeneklerinde ise en makbulu GDI olanıdır bakalit kalitesi bi honda civicden bi toyota corolladan çok daha düşük ''bence'' ayrıca bugüne kadar tanıdığım bütün carismaların otomatik cam kaldırma düğmeleri hep arızalıdır
Ama tabiki almanı tavsiye ederim
__________________________________ Virgin Vtec
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
hollanda üretimi olduğunu
şasisinin ilk çıkan volvo s40 lar ile aynı olduğunu(onun kadar sağlam ve kaliteli olduğu sonucu çıarılmasın buradan ) 1,9 dizellerinin renault f9Q dti motoru kullandığını söyleyebilirim __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ilandaki aracın aynısından izmir istanbul arası yol yapmıştım (hatta bu o araç olabilir aşırı benziyor ) uzun yolda hiç yormadı beni otomatik olmasına rağmen performansı yeterli gelmişti bana hatta arar ara bende alsammı diye düşünüyorum bunlardan
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Sene ya 99 yada 2000 amcamda vardı kırmızısından sunroof lu sünnet arabamdı benim sunroofun üzerinde kordon turu atmıştım hey gidi hey...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Eywallah o zaman düşünelim bu modele ilandakine Tüp takılabiliyor mu acaba? yoksa benzinde kaç kuruş yakar bu?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: -
|
Benim ilk arabamdı Mitsubishi 1.8 GDI.
Aldığıma, alacağıma bin pişman oldum. Benim aldığım arabaya benden önceki sahibi hiç bakmamış sürekli birşeyleri çıkıp durdu. 3000 üstü zararla piyasasından 1250 lira eksiğine verdim kurtuldum. __________________________________ 39'uncu P. Tümeni 49. Alay 1. P. Taburu Güzelyurt/Kıbrıs |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
geçen bir tane bbs rs'li basık carısma gördüm çok hoştu..
__________________________________ Asıl sancı uyandığında..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bende düşünmüyor değilim aslında bunlardan.Bu paralara sunroof-klima-abs- vs her donanım var.1,8 GDİ modellerinin yakıt sarfiyatı nasıl acaba? LPG olan bir 1,8 gdi çok yakarmı?. Mitsubishiden tek korkum yedek parçası çok gereksiz pahalı
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
1.8 gdi lar farklı motor teknolojisiyle üretildigi için lpg takılmıyor fakat 1.6 motor gibi benzin sarfiyatı var 1.6 glx almanızı tavsiye ederim lpg takılabilir ayrıca konforlu araçlardır full donanımlıdır sadece piyasada tutmadı diye fiyatı düşüktür biraz araştırıp temizini bulabilirsniz...
__________________________________ OldSchool |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Linkteki araç GLx tüp sorunu ortadan kalkıyor o zaman parça sıkıntısı normal sonucta bu fiyatlara aile bineceği bir araç sanırım alıcaz gibi teşekkürler fikirler için
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
makyajlı kasa ile eski kasanın 1.6 litre motorları farklı, en sorunsuz carizma yeni kasadaki 1.6 motorlar.
1,8 GDI'larda yakıt pompası sorunu oluyor not: 1.6 motorlara tüp takılıyor.. lancer ile 1 depo simit tank gaz ile 575 km yol gidiliyor.. 95 tl 575 km
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Carisma iyidir, karakteristik japon özelliklerini barındırır.. Fiyatına göre dolu sayılabilecek,konforlu bir arabadır.
Carisma ile ilgili uzmana yönlendiriyorum sizi. '' kadıoglu'' . Yüksek ihtisas carisma üzerinedir. Yardımcı olacaktır. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
2000 model 1.8 gri bir tane carismayla uzun yol yapmıştık deli gidiyordu 220yi geçtiğimizi hatırlıyorum gerisini hatırlamıyorum
GDI lar bence alınmaz çünkü ne kadar az yaksada lpgden ucuz olamaz yaktığı değer.Eğer sağlam bir araçsa tadından yenmez.eğer yorgunsa araç Mitsubishiden çevre yapmak gerekebilir sağdan soldan çıkma parçalar lazım olabilir bazen
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: LEON styl'a
|
KONFORRRR harika bence
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Genel olarak iyi yorumlar var araca yarın baktırcaz ok olursa alıp binilcek 1 sene işte..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Galant VR4
|
Eeee sonuç nedir?
__________________________________ Nadide şeyler değerlidir. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: NoN
|
4-5 sene evvel 1.6 glx motorlusuna sahiptim parçaları ateş pahası ve tüple pek uyumlu değil benimkisinde gaz kelebeği arızası falan vardı zar zor sattık.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
satılan galeri bizim burada hasgül oto hergün önünden geçiyorum
ozyrace nickli ozan abinin arabasıda oradaydı belki tanıyordur bir danışın onada bu araba için |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|