ulan ne hulkmuş be bu kadar abartılmaması lazım bu arabanın tamam gideri var hoş güzelde bilende konuşuyor bilmeyende ağzı olan konuşuyor insanımız bu yönden çok YOKSUN
Printable View
ulan ne hulkmuş be bu kadar abartılmaması lazım bu arabanın tamam gideri var hoş güzelde bilende konuşuyor bilmeyende ağzı olan konuşuyor insanımız bu yönden çok YOKSUN
Ama abi siz ciddi ciddi bunlari tartisiyosunuz :)
Nabalim vuralim mi hepsini :)
Adamlar haklilar abi bende olsam vallahi vermem 65 bin civice ne yalan soliyim
Hahahhahahahaaa
Gecen bir tanesi cok uzulmus bana sahibinden mesaj atiyo
Abi 106 ya gecildin falan diolar arkadaslar dogrumu burda anlatamiyorum
Icerlemis anliyomusun sanki bacisi ak hahahahaa
UUU yoruma bak :D
Hulk'un en büyük eksiği, kesinlikle üstünün açık olmaması. Bence sünnet edilip, üstü kestirilmeli.
HAha mustafa muştu abıde yorum yazmış altına koli bantıyla kapalı sanrufuvar dıe :D
face de bu tur cok sacma sey yazıyolar sanki bu işi yapanlar bu aracları yapanlar onların yorumuna muhtac hey allahım direk kafam bozuluyo snirleniyorum böle insanlar oldukca
ya beyler bulamadım şekil in fun club profilini paylaşsanıza jdm de :D
Reis şu sayfayı bloke edın allah askına :D
Gece teftişe gelicem... Ayık olun .. :D :D
Klima varmı diye sordum bakalım düşen olacakmı :D
bilen bilmeyen anlayan anlamayan herkes yazıyo :D
yorumlar fenaaa iyi gidiyorsunuz :D
Bunlar yine güzel yorumlar hulka fake diyip markasını başka araç diyen var :D . Bu araç Honda değil yarış arabasıdır( neyi kast ediyorsa drag,rally,pist ) :D . Benim okul arkadaşım o araba öyle gidemez kardeşim fake diyor lan araba gerçek diyorum yok kanka 2.viteste 100 yapıyor 100 le mi kalkıyor diyor ahahah :D kendi babasıyla 3.vitesi geçmeyen biri :D .
bi bayan arkadaşa gtr videosunu göstermiştim(gtr hastası) bu ne be sümük rengi dedi, kıza kafa atıyodum :D
bunlar silik lastıklere lastıkler kabak ondan patinaj cektirior derler