tsk. quantum abi :D
Printable View
tsk. quantum abi :D
seko ztn sacmalıgı surdan anlamak lazım face'te ozellıklerde public sharing yapmadıgın surece google degıl hacker geldıımı sadece olayı cozebılır.oda en normali zaten..
he eskı arkadasına attıgın gönderi vardır onla ilgili olanlar belki cıkar veya ortak arkadaslarla ılgılı olan(tag'ledıysen sadece) o ayrı mevzu..ama bana sacma geldı guncellemeler ile google'ın baglantısı yokki bikere..
google heralde cıkarttı bu söylemi :D kımse kımsnın ne yaptıgını gormıcek mıllet kafayı yedı dıye dusunup gugılpılas'a gecsın dıye falan heralde:D
olaya nokta gelmiş :)
hem görünse ne olur görünmese ne olur siz hala özelimi saklıyosunuz facede dünya alemin elinde zaten facedeki hersey :)
onur aynen ya :D :D facebookda bunu 1 ay önce herkes paylasıyordu :D bana cok saçma gelmsti.
googlede yazdıklarınız cıkıyor diye tırsıyorsanz teche yazmayın derim :D en cok techi bulur google :D
ben kapattım kafam rahat ''
arkadaşın yazdıkarını okudum okudum çözemedim be ne anlatmak istemiş teşekkürler yinede :D
Eğer görünmesini istemiyorsanız şu bu o mesajı 12 dk içinde 23 kişiye yollayın.
kusuяa вaкмa soylemek zσяuηdaγiм isмiм мєlis 1 γaşiηdaγiм вiя ölüγüм вєηi öldüяdülєя єğєя вunu 10dк içiηdє 15 кişiγє qöηdєямєzsєη вuqüη aкşaм γaтağiηiη вaşiηda σlaćağiм вiя вiçaкla sєηi öldüямєк içiη qєlєćєğiм allah яizasi içiη єğєя γσllaяsaη γaкlaşiк 4 тaηє sєηi sєωєη кişi saηa açilaćaк ćuмaятєsi qüηü σpülєćєкsiη ... ziηćiяi вσzмa sєωdiğiη çσćuк ωєγa кiz saηa γaяiη çiкмa тєкlif єdєćєк
teşekkürler :)
bende face yok sıkıntı yok :D:D:D
umit burada yazdıgını editle facebokdan bişi olmaz :D :D
eyvallah onur :D sanrım uykumzu iyi aldk ondan :D
umit aynen öyle düşündüm :D