|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2008 honda 600rr
|
(ARKADAŞLAR DİKKATİNİZE)Facebook tekrar ayarlari degistirdi, simdi yaptiginiz yorumlar ve begeniler de google uzerinden gorulebiliyor. Bunu engellemek icin lutfen bu mesajin yaninda arkadasınızın ısmının uzerine mause ile gelin, cikan pencereyi tiklamadan abone yazan kutucugun ustune gelin, onu da tiklamadan onunuze bir liste acilacak, acilan listeden "yorumlar ve begenmeler" i tiklayarak yanindaki isaretin kaldirılmasini saglayin. . Boylece yazdigimiz yorumlarin ve begenmelerin google uzerinde gorunebilirligini ortadan kaldirmis olacagiz.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bla bla bla
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Hocam ben anlamadım nasıl yapcagımı ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Bir ZamanLar i30
|
bilgi için teşekkürler sinan
__________________________________ ÖLe ÖLe Sevdiğiniz İnsan Seve Seve Giderken S.ke S.ke Öğrenirsiniz GüLe GüLe Demeyi..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
her arkadaşa tek tek mi yapıcaz bu işlemi ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
arkadaşlar ben böyle bişiye inanmıyorm sanrım yaptıgımz bu ayarla arkadaşın yorumlarnı görmcez naptını bilmicez gibi bişekilde kapatıyorz ayarı
![]() varsa aslı astarı gerçekse yapalım bizlerde ama her arkadaşa bunu yapmak zor olsa gerek __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: akbil
|
iyide o updatelerı gormekle alakalı google ıle ne alakası var onu cozemedım :S
ufak bır SS
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() 3.resımdekı ısaretledıgım yerı kaldırın arkadaslar ısaretlenmemıs olsun yanı |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
arkadaslar mesela googleyı acın ve kendı ısmınızı yazın veya ılk once takıldıgınız grup u ve sonuna da kendı ısmınızı soy ısmınızle yazın facedekı butun konusmalarınız cıkıo
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Face inde ayarınında ..
__________________________________ rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
ya banada inandrıcı gelmiyor. bunu facede ypanlar kendi yorumlarını görmeyelim hareketleri bize gelmesin diye yaptırıyor gibime geldi.böyle bişi olsa facebooku tr de yasaklarlar
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Bahsettiginden anladıgım kadarıyla, kendi görüşünü kısıtlıyorsun, google'lık bir müdahele göremedim ben
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
grup a uye olmanda gerekmıo kımın fotosuna veya bı ıletısıne yorum yaparsan yap ve bu gosterdıgım ısaretlı sekılde durursa dırek googlede ısmını yazdınmı cıkıo arkadasım
yanı meshur oluyosun soyle ornek verıyım kız arkadasının facesınde fotografına yorum yaptın begendın.sonra bırı googleye senın ısmını soy ısmını yazdıgı an yorum yaptıgın fotografla bırlıkte mesajın gozukuo...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Öyle bir şey yaparsanız o kişinin ortak arkadaşınız olan ve başkalarına yaptığı yorum ve beğenileri görmezsiniz sadece.. o kadar.. google ile ne alakası var..
google da yorumlarınız ancak şu şekilde görünür. eğer ki yorum yaptığınız kişinin duvarı "herkese açık" şeklinde set edilmişse ki o da dünya iconu ile belli eder kendini, o zaman google dan görünürsünüz.. Yine iletisine yorum yaptığınız kişi sadece arkadaşlarına açtıysa duvarını, o zaman görünmezsiniz.. ![]() ![]() Bu tip iletiler spam iletiler.. Delinin birisi kuyuya taş atar, 40 kişi çıkaramaz.. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Ne olsun kanka zaten Türk milleti olarak sahiplerini zengin ettik birde durmadan saçma sapan şeyler yapıyorlar kapatıcam face imi ulan benim gibi adamı kaybetsinlerde akılları başlarına gelsin
__________________________________ rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
....890*09183910*3
__________________________________ 4 door's fit more whore's
![]() Son Düzenleyen 10ur_K; 17-11-2011 19:02. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:18 ::::

ya banada inandrıcı gelmiyor. bunu facede ypanlar kendi yorumlarını görmeyelim hareketleri bize gelmesin diye yaptırıyor gibime geldi.