bu akşam ki macta da boşnak rakimizi yenerek finallere katıldık...
son dakka ödüm koptu gene btane yiyip gidemeyeckler die ama hayret yemediler
helel olsun![]()
helal olsun diyemicem.. tam tersi yapmak zorund oldukları işi yaptılar.. zor olmayan bir grup.. hak edilenin ötesinde primler ve son maça kalan bir sözde başarı.. ki son dakikalara kaddar ecel terleri dökülerek..
şampiyonada yapıcaklara işlere göre helal olsun derim.. şuan için yapmaları gereken işi yarımyamalak yada daha doğrusu zarzor yaptıkları için ancak teşekkürler derim![]()
AyB
rezalet bır futbol...ben hıc sevınemedım sonuca hatta mıllet nasıl sevındı sasırdım...buyuk ıhtımal futbolcularda sonuca deılalacakları 250 000 euro ya sevınmıslerdır...yazık...
Milli takım forma aşkı yerine 450.000 USD aşkı için oynayan futbolculardan, Terimden, Soysuz dan ötürü ben pek sevinemedim bu sonuca...
kurcalamaya gerek yok yendik işte ite kaka. bazı şeylerde bişeyleri görmezden gelmek gerek. ona bakarsan taraftar ilk 30 dk sora yoktu. onlardamı yaprak dökümünü izliyolardı
bitti geçti işte.
onu bunu bilmem spiker bombaydı![]()
SEFA SES VERİN SEFAAAA
- Milli Takım Oleyyy![]()
ya bu milli takımdaki primlerin sembolik olması lzm bence ne bu ya kimi insanın yedi sülalesinin hayatı boyunca göremeyeceği parayı tek maçta kazanıolar yemişim öle mili takımı
Team PAŞAOĞLU
ve dunyada mıllı maclara prım veren tek ulke bızız...bu da garıb tabi...aslında burası turkıye gerıp deıl vazgectım...
Finallere kalmak da cözüm degil, bu futbolla finallerde ne yapacagız ben onu düsünüyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yıne terım yıne fınaller hyrlısı olsn artk onumuze bakıcas ınslh ıyı hazırlanırz sakat furbolcumuz olmadan gıderz...
verilen paralara yazik...primi istemeden primi elinin tersi ile itecek oyuncular lazim...gecen mactan once primi asker ailelerine bagislayacaklardi acaba hala oyle mi yoksa direk cebemi indirecekeler......??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)