olum daha yeni uyandım 10 dakka oldu 50 tane çağrı var telefonumda tek tek dönüyorum millet bu denemeyi soruyo :D dedim ne iş :D
deneme olmaz dbn isteriz :D
Printable View
olum daha yeni uyandım 10 dakka oldu 50 tane çağrı var telefonumda tek tek dönüyorum millet bu denemeyi soruyo :D dedim ne iş :D
deneme olmaz dbn isteriz :D
vti geçer diyenlerdenim :D sonucu bekliyoruz genede :)
vti geçer bence :)
miamide gelsin cok istiyordu benımle denemek onada bir saplıyım :D
Justin Bieber Ozgur Abiye gider o kadar diyorum :D
Ne stocklar gördük :D
kazasız belasız bol eğlenceli, bol videolu gazlamalar ....
özgür al benı bu aksam sen ben ve canlarımızı alalım içelim..
vti çok rahat alır sanki
prelude şaka yapar bi saplarsa görrüm ben ozaman :D puhahahahah bu konunun sonunu ben iyi görmüyorum hacı. Çok güleriz çooook
vti alır büyük ihtimalle.Kapak açıldı bildiğim kadarıyla vti da. İllaki inc econta port polish bişeler olmuştur.O kapakla sevişmeden takmamışlardır.
Özgir abi Prelude yi Geçer Tayfuna bi gelir ikisini birden geçer bence:)
deneme eğer erken bitmezse 200 gibi bayrağı prelude eline alacaktır,yada en azından yanına gelecektir vti ın,, mustafa arabayı otomatik modunda kullan, sakın tiptroniktede işte ben kendim dokuniyimde atiyim vitesi modunda deneme ,ayağını iyi alıştır ,prelude un kendi otomatiği , manuel kadar hızlı vtes atar, iki aracında motorunu ciğerini bilmiyoruz güzel bi deneme olacaktır, mustafa lastiklerine çok hava bas, yere sürtünmen az olsun, arabayı boşalt v.s. v.s. :D
denelemer 2'şer kişi olcaksa al beni özgür abi :D 54 kiloyum auhuah :D
bencede vti alır.. :)
kankacım bu aksam taksime gidiyorum yarınki zaferimi bu aksamdan kutlayayım :D
cem abi çıtırdan kapağa portpolish yaptırmıs. conta oem :)
benım tek dezavantajım hıdırdan sonra 1.4 ies egzoz sistemim cunku çük gibi borusu var ustlerde kasıyor :D
öyle boşaltmak filan yok korhan bey :) mustafa eger boyle birşey yapacaksan hiç denemeyelım? ben 1.4ies egzozuyla geliyorum istersen altına yatar bakarsın :D
gel kardesım bana uyar :)
kanka taksimde iş yemeği varsa göki ile birlikte bizde geliyoruz :D
bizde gelip gece buurayı sennayı falan aramak istiyoruz panpa :D
hacı biz bi sefer göki samsa falan bu kelin iş yemeğine gitmiştik :D :D